сеп 12

Diablo 2 на български език

 На български език  Mnementh  Коментари: 2

Поредното отроче на системите за колективни преводи - вече налично за сваляне в PlayOnBG!

За играта:
От началото на времето силите на Реда и Хаоса са въвлечени във вечна борба, която ще реши съдбата на самото Сътворение. Тази борба вече настъпи в царството на смъртните... И нито човек, нито демон или ангел ще бъде оставен намира.
Диабло, Господарят на ужаса и най-младият от Трите първични злини, се е събудил от дългия си сън под мрачната земя. Привеждайки в движение мащабен план как да освободи своите прокудени братя, Мефисто и Баал, Диабло поема контрол над малкото западно кралство Кандурас. Действайки дълбоко в древните катакомби под град Тристрам, Диабло загръща цялото население в покривало от страх и параноя.
Накрая, когато дори добрият крал Леорик пада във власт на покварната сила на Диабло, самотен герой се появява, за да предизвика тъмнината, погълнала земята. След като разчиства дяволските дълбини на лабиринта под Тристрам, безименният герой най-накрая се изправя срещу самия Господар на ужаса. Знаейки много добре, че духът на Диабло никога не може да бъде изцяло унищожен, героят го поема в самия себе си, надявайки се, че силата на собствената му воля ще задържи демона вътре. Героят нямало откъде да знае, че саможертвеното му дело не само ще осигури победата на Диабло, но и безвъзвратно ще прокълне душата му във вечността.
В началото на Диабло 2, героят, след като е поел духа на Диабло, е отпътувал на изток и е възприел първоначалните вид и сила на Диабло. Той е отишъл на изток, за да събере армия, която да му помогне в неговата мисия да превземе света...

Играете на български, благодарение на:

Превод:
moonface
xakepa
3pacalypse Now
e-VIL
kockata1
Zlo
Zombi
mofnia2
himynameisfail
purpleisdead
mimo9408
Mnementh
pikovski
benzinjiq
dark_angel
Bradara
bobi_89
vistor
endomyfrendo
fros7
harper90
DESMOND
Necraton
Bisoll1ni
mitaka18
vpk79
Titkosa

Тест и редакция:
3pacalypse Now
Mnementh
xakepa
moonface

Субтитри за клипове:
Mnementh
xakepa

Изображения:
xakepa
Mnementh

[ Свали пача ]


Коментари

soviovn_ [15 юли : 13:55] Diablo 2 на български език
Коментари: 1
Тегли ли се някак и откъде, как?
Отговори на това
didka222 [15 юли : 21:58] Diablo 2 на български език

Коментари: 359
Местонахождение: Шумен
Кликваш на свали пача и се отваря линк с преводите на Плей Он. Там си избираш желания пач и кликваш върху синята стрелка в дясно на заглавието. после следваш указанията за сваляне на Мегаъплоуд или ако някъде другаде е добавен файла.
Отговори на това

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрация