Silent Hill 2 [BG]

Автор AdventuresCafe
Описание Пакет превеждащ играта Silent Hill 2 на български език.

Здравейте, пиша това за хората, които ще играят играта с превода и ще се сблъскат с един бъг.

Накратко ето за какво става въпрос: Към средата на играта достигате болницата и след известно лутане вътре, достигате до кутия с код, за който се говори в един документ, заради грешка в превода обаче кодът, който всеки път е произволен в документа се изписва с ХХХХ или ???? и не ви позволява да решите пъзела.

ДЪРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА - Преводът не е правен от нас (АdventurersBG & PlayON), а ни е предоставен от трети лица.(AdventuresCafe)

Единствения начин, за да се оправите с бъга, който ми е известен е да деинсталирате превода, след това да стартирате играта и да минете мястото и да го инсталирате отново, след проблемното място. Не помня дали, когато на мен ми се налагаше да заобиколя пъзела ми се наложи да преинсталирам цялата игра, но и така да е, гледайте да си запазите сейвовете, за да не ви се налага да минавате цялата игра до проблемното място. След въпросното място няма никакви проблеми с превода и можете да си играете спокойно !

Надявам се да съм помогнал...
Големина на файла 654 kb
Дата неделя 23 декември 2007 - 00:06:11
Сваляния 1223
Файл
Рейтинг
 5.5 - 2 гласа 

Коментари

luboto [17 юли : 23:19] Silent Hill 2 [BG]
Коментари: 49
Местонахождение: Русе
Когато преди година бях на WinXР, играта така заби на едно място, чак син екран ми излезе. Сега , когато съм с Win7 и нов мощен лаптоп, екрана замръзна още на началното филмче. Надали ще я играя някога. За съжаление.

Как да не си купиш 206?! Дават едноседмичен бонус. Сложил съм си го на капака.
Отговори на това
3pacalypse Now [04 мар : 16:45] Silent Hill 2 [BG]
Коментари: 78
Трябва да си намериш фикс за Уиндоус 7. Иначе преводът не е правен от нас и предизвиква бъг към средата на играта, който може да бъде заобиколен, ако ънинсталнете превода, минете пъзела и го инсталирате отново. Съжаляваме, но вината не е наша! В бъдеще мога да опитам да го поправя.
Отговори на това

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрация