Scratches [BG]

Автор AdventurersBG
Описание Пач, превеждащ играта Scratches на български език.

ПАЧЪТ Е ЗА РЕЖИСЬОРСКАТА ВЕРСИЯ НА ИГРАТА - DIRECTOR'S CUT

ОРИГИНАЛНАТА ВЕРСИЯ НА ИГРАТА НЕ РАБОТИ С НОВИТЕ ВЕРСИИ НА WINDOWS, НО В ПАЧА/ПРЕВОДА НИ СМЕ ДОБАВИЛИ ФАЙЛ, КОЙТО ПРАВИ ИГРАТА СЪВМЕСТИМА. СЛЕД ИНСТАЛИРАНЕТО НА ПАЧА НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТЕ ПРОБЛЕМ!
Големина на файла 176 Mb
Дата петък 11 ноември 2011 - 15:01:00
Сваляния 2327
Файл
Рейтинг
 7.5 - 9 гласа 

Коментари

poryazov [11 ное : 23:27] Scratches [BG]
Коментари: 58
Благодаря!
Отговори на това
agentpat [16 ное : 17:24] Scratches [BG]
Коментари: 7
Първо, благодаря за превода! Понеже играя "режисьорската" версия + ъпдейта, който добавя още един (алтернативен) край и още един бонус чаптър и разни други нещица, като подръжка на по-висока резолюция и т.н., та...забелязвам някои непреведени репки (основно при отказ от взаимодействие с даден предмет). Това може би се дължи на факта, че играя по-разширената версия на играта. Искам да попитам: ще бъде ли пуснат фикс на превода специално за "режисьорската" версия и ъпдейта?
[ редактиран 16 ное : 17:25 ]

Тормозаторус Еректус
Отговори на това
3pacalypse Now [16 ное : 19:45] Scratches [BG]
Коментари: 78
Този превод е за режисьорската версия, но без ъпдейта. Предполагам, че непреведените реплики се появяват, защото си инсталирал и ъпдейт.
Отговори на това
Under_Siege [17 дек : 16:32] Scratches [BG]
Коментари: 1
Едно голямо благодаря за превода! Имам обаче един проблем, който не е свързан с превода - започнах преди малко играта и останах с добри впечатления от нея, но просто не мога да я играя заради чувствителността на мишката,прекалено бързо се движи и върти. Има ли начин да я настроя?

Отговори на това
coolest [29 яну : 13:11] Scratches [BG]
Коментари: 3
Ще може ли да качите пача другаде, тъй като megaupload вече е закрит? :)
Отговори на това
jay_bee [09 мар : 21:07] Scratches [BG]
Коментари: 2
Местонахождение: София
Question: Тъй като първоначалния "рилийс" на режисьорското издание през 2007 беше бъкано с бъгове и проблеми със съвместимостта, създателите качваха многобройни пачове на своя сайт и в крайна сметка един мощен 500-мегабайтов ъпдейт, който адресираше всичките проблеми. Въпросната бъгната версия може да се намери в доста торент сайтове (а за ъпдейта не съм сигурен, тъй като официалният уебсайт вече не съществува), но Агустин Кордес (един от двамата създатели) през 2011 явно се съгласи да разпространява играта посредством онлайн дистрибутора Meridian4, вследствие на което Scratches: Director's Cut в момента е достъпна на много уеб страници за цена от порядъка на $10-20 (даже в този момент има реклама на именно това издание като фон на страницата ви :D).

Та, този побългаряващ пач с кой от двете версии на Director's Cut е съвместим, и ако е с по-ранния, имали ли сте предвид и гореспоменатия ъпдейт или двете модификации биха си... противорекли, so to speak? :D

Мерси. :)
Отговори на това
ZelenBob [17 май : 23:52] Scratches [BG]
Коментари: 1
Защо не мога да изтегля превода ??
Отговори на това
3pacalypse Now [21 юни : 00:38] Scratches [BG]
Коментари: 78
Пачът е направен да работи с първата официална режисьорска версия, която можете да си намерите във всеки тракер. Не сме си правили допълнителни експерименти, но в момента, след инсталирането на нашия български превод, играта ви ще стане съвместима със съвременните уиндоуси.
Отговори на това
ceckavd [30 ное : 11:35] Scratches [BG]
Коментари: 10
Здравейте. Не мога да изтегля превода. На страницата, на която ме препраща излиза това съобщение Download not available

Отговори на това
itkaspace [03 дек : 20:17] Scratches [BG]
Коментари: 7
и на мен ми дава същото,не се получава
Отговори на това

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрация