Автор |
Съобщение |
didka222
|
Заглавие: The Dark Eye - Chains of Satinav на български Публикувано на: 18 Май 2018, 06:22 |
|
 |
Глобален модератор |
 |
Регистриран на: 22 Юни 2008, 09:11 Мнения: 993 Изразил благодарност: 37 Получил благодарност: 155 Медали: 29
|
Тестът на играта е готов, останаха някои несъвършенства, но файлът е много тежък и изисква координация на повече хора, за да бъде изпипан. Проблемът останаха видеата между чаптърите, преведени са, но не успяваме да вградим текста, най-вероятно се генерира от друго място, не от където го заместваме. Затова, ако някой успее да да реши проблема, ще е добре. Иначе, ако сте съгласни можем да го пуснем и така.
_________________ Ако искате да получите от мен отговор на въпрос, задайте го на БЪЛГАРСКИ!!!След като не полагате елементарни усилия, не виждам причина, аз да се напрягам два пъти: първо - да разчета написаното и второ - да потърся отговора.
|
|
 |
|
 |
brigadira
|
Заглавие: Re: The Dark Eye - Chains of Satinav на български Публикувано на: 25 Май 2018, 18:26 |
|
Регистриран на: 27 Сеп 2010, 00:27 Мнения: 30 Изразил благодарност: 20 Получил благодарност: 4
|
За мен е без значение. Предлагам да изчакаш седмица евентуално някой ако може да оправи проблема и разбира се да има време за това! Ако до седмица или десетина дни няма шанс и надежда да бъде оправено, пускай превода така както е в момента 
|
|
 |
|
 |
didka222
|
Заглавие: Re: The Dark Eye - Chains of Satinav на български Публикувано на: 25 Май 2018, 22:19 |
|
 |
Глобален модератор |
 |
Регистриран на: 22 Юни 2008, 09:11 Мнения: 993 Изразил благодарност: 37 Получил благодарност: 155 Медали: 29
|
Влади (Хакера) намери проблема. Ще го пуснем в скоро време, само трябва да ги тестваме в играта.
_________________ Ако искате да получите от мен отговор на въпрос, задайте го на БЪЛГАРСКИ!!!След като не полагате елементарни усилия, не виждам причина, аз да се напрягам два пъти: първо - да разчета написаното и второ - да потърся отговора.
|
|
 |
|
 |
DivviD
|
Заглавие: Re: The Dark Eye - Chains of Satinav на български Публикувано на: 10 Юли 2018, 03:41 |
|
Регистриран на: 02 Мар 2017, 16:33 Мнения: 28 Изразил благодарност: 1 Получил благодарност: 0
|
|
 |
|
 |
didka222
|
Заглавие: Re: The Dark Eye - Chains of Satinav на български Публикувано на: 10 Юли 2018, 04:59 |
|
 |
Глобален модератор |
 |
|
С нищо, играта е вече готова и пусната в сайта.
|
|
 |
|
 |
|