ное 09


Microïds днес пускат безплатно DLC към Syberia 3 със заглавие An Automaton with a Plan. В новата добавена част ще управляваме Оскар, комуто се налага да спаси Кейт Уокър от похитилият я внезапно частен детектив, изпратен по петите ѝ от нейният шеф.

окт 31


И днес, на самия празник, можем да включим в Хелоуинския триатлон Найджъл Денвърс (или той нас в своя!). Ще се присъединим към купонa в Мечката заедно с останалите жители на Сакстън, просто малка загрявка преди големия лов на призраци в Блеккенрок. Тази вечер от нас почерпката с БГ превод на The Last Crown: Midnight Horror. А номера да решавате загадки през празничната вечер ви погоди със своите

Превод, изображения, тест и редакция didka222окт 30


Потопете се в неволите на Агата, малко момиченце призрак, обитаващо празните стаи на небезизвестното имение Блайндхил плейс и разкрийте мистерията витаеща около него. Spirit Seasons: Little Ghost Story вече е достъпна и на български, отново благодарение на AdventurersBG в едно с потребителите, включващи се към колективните преводи.

Заслугите да бъде преведен текстът са на xameleona89 и Avaddon
Изображения, тест и редакция: Avaddonокт 29


Джудже, тесте омагьосани карти, изоставено имение и изчезнал полицай. Кой би отказал да се впусне в подобно приключение? Цялата тази загадъчност събрана в едно заглавие - Haunted Legends: Queen of Spades. Вече и на български благодарение на екипът на AdventurersBG.

За първа част от Хелоуинския триатлон се погрижиха:

със своя превод: rozi4ka80
и с изображения, тест и редакция: Avaddon

сеп 07


Промъквайки се дълбоко навътре в съзнанието на побъркан художник, разкриваме тайната за неговата лудост, като обхождаме непрестанно променящата се къща. Пласт по пласт разкриваме виденията, страховете и ужасите завладели душата му и завършването на шедьовъра, който неистово желае да създаде.


Съпреживейте чуждата трагедия и помогнете да се роди под пластовете от страх най-сетне този така желан шедьовър вече на български.

Колективен превод (по реда на заслуги):
3AKOBAH
xameleona89
ToxicSlime

и други

Тест и редакция: harry

Ресурси: purpleisdead

Отиди на страница       >>  

Категории новини