дек 01


Събудете се и вижте магията, която ни заобикаля, открийте заедно със София изход от замъка решавайки пъзелите поставени навсякъде от мъдрите и вярно служещи гоблини. За да бъде открит по-лесно този път, указанията са представени на български от

Превод: Спаска
Тест и редакция: herairness
Ресурси: ndrazorx

ное 11


Днес е рожденият ден на сайтът, навършва 11-та си година, благодарение на вас - потребителите и на всички участвали в екипа, преди и сега, и надяваме се с нови попълнения за в бъдеще.

Ще си подарим превод плод на съвместни усилия, който както и сайта ще продължава да расте, въвличайки ни в наглед обикновения студентски живот, изпъстрен с перипетиите на дарената с необикновена сила Макс в Life is Strange, епизод 1: Какавида.

Превод:
pprmz89,
harry,
KaPToFf,
didka222,
Alteran
и други


Ресурси: purpleisdead, pprmz89 и harry
Тест на стийм версия: pprmz89
Тест и редакция: didka222
окт 31


По традиция си иззехме Хелоуин за ден с подарък, може да не се вписва в нашите народни обичаи, но идеално пасва на хорър жанра игри, които обичаме да играем. И защо пък да не изпреварим сенките на мъртвите опитващи се да влязат в нашия свят през изтънелия пласт деляща ни преграда, като ги изненадаме нахлувайки в техния заедно със Сенуа отправила се директно към Ада в екшън-адвенчъра Hellblade: Senua's Sacrifice?

Колективен превод:
KaPToFf - 85,19%
edelvaiska - 6,19%
harry - 4,87%
и други

Тест и редакция: harry
Ресурси: purpleisdead


окт 25


След третата част на сагата за Гейбриъл, чиято първа част Gabriel Knight: Sins of the Fathers имаше юбилейното издание през 2014 година, Джейн Дженсън прави комикс наречен The Temptation. Който иска да се запознае с него може да го свали безплатно от сайта на издателя на играта Phoenix Online Studios.

окт 19


Отново се срещаме с Кралски пратеник, този път той обикаля да агитира българско говорящите жители на архипелага в предизборна кампания. Единственият начин Кралят да запази короната от гнусно протегнатите към нея гадни ръчички на самозванеца Измисляк.Темата за играта е поместена във форума, раздел Игри от други жанрове, както правим с неадвенчър игрите.

Линк към темата във форума, откъдето може да бъде свален пачът с превода.

Отиди на страница       >>  

Категории новини