апр 07


Колективен превод на играта Dark Tales: Edgar Allan Poe - The Fall of the House of Usher, който достига до вас благодарение на:

Превод:
rozi4ka80
Avaddon
xameleona89
KaPToFf

Изображения, тест и редакция: Avaddon

мар 22


Време е отново мега героите на Авентейжа да проговорят на български език, за да ни е лесно да се борим с тях срещу неправдите. Иво, необичайно за елф, е болна и се отправя към Сийстоун за съвет от архимаг Алистър. Междувременно Вилбур става жертва в некоректна предизборна кампания и е несправедливо обвинен за убийството на архимага. Нейт през това време се опитва да обърне в своя полза съдебен процес на пиратския летящ остров Тюгатор. Ще успеят ли нашите смели застъпници за доброто да спасят себе си и светът от надвисналата беда?Превод, тест и редакция: didka222
Ресурси: purpleisdead
мар 01


Мартенски поздрави с Dark Tales: Edgar Allan Poe - The Mystery of Marie Roget, преводът на която стигна до вас благодарение на:

Превод:
rozi4ka80
KaPToFf
Avaddon
kocakaBG34

Изображения, тест и редакция: Avaddon

фев 19


Родителите често разказват приказки на своите деца преди заспиване, но замисляли ли сме се дали те всъщност не са истина? Дали вдъхновението им не е било почерпено от техния собствен опит?

В Stormhill Mystery: Family Shadows случаят е точно такъв, но това става ясно след като разказвачът вече не е сред живите. Сега наследникът, порасналото вече дете, слушало злощастната приказка без дори да подозира, че става дума за родителите му, ще трябва да открие щастливият и край за тях и на български благодарение на:

Превод: Avaddon и rozi4ka80
Изображения: Avaddon
Тест и редакция: Avaddon

яну 01
Честита нова 2019 година на всички.Най-искрени благопожелания за здраве и сили, за ползотворни дела, за топлота и доброта, за дни на радост с усмивки и веселие, за мигове на сбъднати мечти!

Един музикален поздрав от Daedalic EntertainmentПосрещнете 2019 година с компанията на Шерлок Холмс, който заедно с предания доктор Уотсън преследва през забележителностите на цял Лондон виртуозният френски крадец Арсен Люпен, кой ще победи в тази игра на котка и мишка?Колективен превод:
Fr33style
xakepa
electroneon
Knight
tsetse


Изображения:
tsolovvvv
Fr33style
TuRoKF
didka222


Ресурси: harry
Отиди на страница       >>  

Категории новини