яну 03


Честита 2020 година, да бъде добра за всички!
Нека отбележим началото с превод на Venetica, игра която ще ни пренесе в мрачен период за прочутия със своята свободолюбивост горд град Венеция, който отстоява с всички сили опитите на петима немъртви мегаломанияци решени да пречупят волята на населението, за да предадат единствената заплаха, която може да заличи съществуването им и в този, и в онзи свят – нашата главна героиня Скарлет.

Преводът на играта стига до вас благодарение на съвместните усилия на

Превод:
didka222
KaPToFf
kocakaBG34
xameleona89 и други


Ресурси: harry

Редакция и тест: didka222
ное 16


DONTNOD Entertainment, добре познатите ни разработчици на обичаната от всички Life is strange, ще ни взривят с нова дълбоко емоционална игра под заглавие Tell Me Why. Играта е обособена от три отделни части, чиято поява ще бъде разграничена в период от няколко седмици, като цялостно завършена игра ще имаме през есента на 2020 година.Ще контролираме разделените от близо десет години брат и сестра Тейлър и Алисън Ронан, близнаци с изключително необикновена връзка, които се събират отново в малкото си родно градче, разположено сред необятната пустош на Аляска. След дългата раздяла, те гледат на спомените си вече по различен начин. Играчът трябва да предпочете в кой спомен на близнаците да вярва и изборите, които ще направи ще определи курса на тяхното бъдеще.


сеп 30


Създателите на едни от любимите ни игри са изправени пред сериозни проблеми. В пост в официалният сайт на Frogwares беше съобщено, че досегашният им партньор Focus Home Interactive е отказал да върне обратно правата на част от игрите, след като споразумението между двете компании е изтекло. Frogwares пояснява, че бившия им партньор е въвел нова политика, която не позволява връщането на права обратно, въпреки че в споразумението между двете компании не е имало подобна клауза. В резултат на това, някои от игрите ще бъдат свалени от всички магазини. Списък с игрите, който ще бъдат свалени, може да видите по-надолу.

За Steam, PS4, Xbox One, PS3 и Xbox 360 Sherlock Holmes Crimes & Punishments ще бъде свалена на 29.09.2019

Вече свалени игри за PS3: The Testament of Sherlock Holmes и Magrunner: Dark Pulse

Вече свалени игри за Xbox 360: Sherlock Holmes versus Jack The Ripper, The Testament Of Sherlock Holmes и Magrunner: Dark Pulse

В Steam The Testament of Sherlock Holmes, Sherlock Holmes Vs. Jack The Ripper и Magrunner: Dark Pulse за сега ще останат, защото са публикувани от създателите.


сеп 23


Отново сме детектив и отново търсим, този път изчезналия годеник на кметска дъщеря. Разследването ще ни върне в миналото, когато уж мирните граждани на спокойно градче се саморазправят с настанил се в околността цигански табор и сега понасят последствията от безразсъдното си поведение.

Превод, изображения, тест и редакция: didka222юли 23


Още един превод, който достига до вас благодарение на:

Превод: Rosered (rozi4ka80)


Изображения, тест и редакция: Avaddon
Отиди на страница       >>  

Категории новини