Новини - Adventurers Community
юли 28


Iceberg Interactive ще се представят с провокиращото ума творение на разработчиците Shifting Tides под заглавие The Sojourn на изложението в Кьолн Gamescom 2018, което ще се проведе в рамките на 22-25 август, отбелязващо между другото своята 10-годишнина.The Sojourn е пъзел игра от първо лице, в която ще преминаваме през паралелни светове на мрак и светлина в опита си да открием отговора за естеството на реалността. Дата за излизане още не е определена, уточнена е само годината – 2019 и платформите, на които ще може да се играе: PC, PS4 и XB1.
юли 28


Фенският проект Return of the Tentacle, разработван от няколко години насам, видя бял свят, поне част от него, както изглежда. На страницата в itch.io може да бъде свалена абсолютно безплатно новопоявилата се игра Return of the Tentacle - Prologue. Озвучаването е на немски и английски, с версии за Windows x32, Windows x64, Mac OS X и Linux.

юли 27


За феновете на Черния куб има две приятни изненади. Едната е, че Catyph: The Kunci Experiment се сдоби с допълнение под заглавие Catyph: Light Edition, отличаващо се с множество неголеми, но интересни изменения и може да бъде свалено безплатно в Стийм.Другата изненада е, че се появи още една част - Kitrinos: Inside the Cube, създадена за две седмици в рамките на Adventure Jam 2018. Един вид предистория на "Black Cube" – в която през 1961 год. археологът професор Димаркс открива първия Черен куб в историята на Тера. Играта е безплатна и може да бъде свалена от Стийм.


юли 23


Влезли сме в ролята на обучаващият се за ангел Талорел, стоварваме се (буквално) в 19 век, в Англия по време на Инквизиция, когато не би трябвало да съществува там. Крилата ни са окършени, но духът ни остава непоклатим и тръгваме да търсим начин да се върнем обратно на небето, преди някой да разбере, че изобщо сме отсъствали. Но да имаш порив да летиш и стремеж за усъвършенстване под зоркия поглед на инквизиторката Грета си е истинско предизвикателство. А нейният помощник, полицай МакКалъм, надушва нарушенията още преди да си помислим да ги извършим. И като капак на всичко, по петите ни е някакъв зъл демон.

Опитахме се да улесним тази задача, представяйки Heaven's Hope на родният ни език, чрез колективния превод на:

Превод: didka222, harry, procastinator96, KaiaTH и др.
Изображения: didka222
Тест и редакция: didka222
юли 06


Нека поемем по мрачните улички на малко градче, за да разгадаем мистериозни убийства, предизвикващи ужас в населението. Кървави дири изчезват в близката гора, а от воят на самотен вълк всеки потръпва и проверява дали вратата му е залостена. Включете се в разследването на Shadow Wolf Mysteries: Curse of the Full Moon сега и на български език, благодарение на

Превод: rozi4ka80

Ресурси: purpleisdead

Изображения, тест и редакция: AvaddonОтиди на страница       >>  

Категории новини