сеп 30


Създателите на едни от любимите ни игри са изправени пред сериозни проблеми. В пост в официалният сайт на Frogwares беше съобщено, че досегашният им партньор Focus Home Interactive е отказал да върне обратно правата на част от игрите, след като споразумението между двете компании е изтекло. Frogwares пояснява, че бившия им партньор е въвел нова политика, която не позволява връщането на права обратно, въпреки че в споразумението между двете компании не е имало подобна клауза. В резултат на това, някои от игрите ще бъдат свалени от всички магазини. Списък с игрите, който ще бъдат свалени, може да видите по-надолу.

За Steam, PS4, Xbox One, PS3 и Xbox 360 Sherlock Holmes Crimes & Punishments ще бъде свалена на 29.09.2019

Вече свалени игри за PS3: The Testament of Sherlock Holmes и Magrunner: Dark Pulse

Вече свалени игри за Xbox 360: Sherlock Holmes versus Jack The Ripper, The Testament Of Sherlock Holmes и Magrunner: Dark Pulse

В Steam The Testament of Sherlock Holmes, Sherlock Holmes Vs. Jack The Ripper и Magrunner: Dark Pulse за сега ще останат, защото са публикувани от създателите.


сеп 23


Отново сме детектив и отново търсим, този път изчезналия годеник на кметска дъщеря. Разследването ще ни върне в миналото, когато уж мирните граждани на спокойно градче се саморазправят с настанил се в околността цигански табор и сега понасят последствията от безразсъдното си поведение.

Превод, изображения, тест и редакция: didka222юли 23


Още един превод, който достига до вас благодарение на:

Превод: Rosered (rozi4ka80)


Изображения, тест и редакция: Avaddon
юли 19


Преводът достига до вас благодарение на:

Превод: Rosered


Изображения, тест и редакция: Avaddon

юли 17


Още един превод от тандемът rozi4ka80 и Avaddon.

Превод: Avaddon и rozi4ka80


Изображения, тест и редакция: Avaddon

Отиди на страница       >>  

Категории новини