окт 19


Отново се срещаме с Кралски пратеник, този път той обикаля да агитира българско говорящите жители на архипелага в предизборна кампания. Единственият начин Кралят да запази короната от гнусно протегнатите към нея гадни ръчички на самозванеца Измисляк.Темата за играта е поместена във форума, раздел Игри от други жанрове, както правим с неадвенчър игрите.

Линк към темата във форума, откъдето може да бъде свален пачът с превода.

окт 14


Компанията Skybound Entertainment, отговаряща за пускането на поредицата The Walking Dead, обяви, че при проведените с Telltale Games преговори са стигнали до съгласие за логически край на сериала. Това означава, че трето и четвърто издание на The Walking Dead: The Final Season все пак ще видят бял свят. Подробности все още няма.юли 28


Iceberg Interactive ще се представят с провокиращото ума творение на разработчиците Shifting Tides под заглавие The Sojourn на изложението в Кьолн Gamescom 2018, което ще се проведе в рамките на 22-25 август, отбелязващо между другото своята 10-годишнина.The Sojourn е пъзел игра от първо лице, в която ще преминаваме през паралелни светове на мрак и светлина в опита си да открием отговора за естеството на реалността. Дата за излизане още не е определена, уточнена е само годината – 2019 и платформите, на които ще може да се играе: PC, PS4 и XB1.
юли 28


Фенският проект Return of the Tentacle, разработван от няколко години насам, видя бял свят, поне част от него, както изглежда. На страницата в itch.io може да бъде свалена абсолютно безплатно новопоявилата се игра Return of the Tentacle - Prologue. Озвучаването е на немски и английски, с версии за Windows x32, Windows x64, Mac OS X и Linux.

юли 27


За феновете на Черния куб има две приятни изненади. Едната е, че Catyph: The Kunci Experiment се сдоби с допълнение под заглавие Catyph: Light Edition, отличаващо се с множество неголеми, но интересни изменения и може да бъде свалено безплатно в Стийм.Другата изненада е, че се появи още една част - Kitrinos: Inside the Cube, създадена за две седмици в рамките на Adventure Jam 2018. Един вид предистория на "Black Cube" – в която през 1961 год. археологът професор Димаркс открива първия Черен куб в историята на Тера. Играта е безплатна и може да бъде свалена от Стийм.


Отиди на страница       >>  

Категории новини