мар 28


Напред, трудолюбиви народе, към Нюайлъндшир, нов архипелаг, който добрият Крал на Островландия иска да застрои и облагороди, и по този начин да повдигне настроението на поданството.

Превод, изображения, тест и редакция: didka222
Ресурси: harry

Пачът може да бъде свален от тази тема във форума.


мар 24


Животът често ни поднася изненадващи обрати, а внезапните обрати са неразделна част от гейминга. Заглавието на Empress of the Deep 2: Song of the Blue Whale ни подсказва, че ще порим с морските обитатели водите на океана, но разработчиците имат друго наум и предпочитат да се реят в небесата.
Високо над унищоженото подводно царство, на летящ остров обвит в мъгла, Ана ще трябва да спаси оковани от злата и сестра Пандора, четири Деца на Светлината.

Имаме възможност да помагаме в куеста на Ана на български, благодарение на:

Превод: herairness
Редакция: Вера
мар 13


Поредния превод на част от поредицата Мрачни истории по мотиви на Едгар Алън По.
Отново е достъпна на родният ни език благодарение на очевидно добре сработено дуо.

Превод: Rosered (rozi4ka80)
Изображения, тест и редакция: Avaddon

мар 11


Три нови текстови помагала за феновете на трилогията Legend of Kyrandia. Поредицата на места може да се окаже доста предизвикателна, особено първа част - Fables & Fiends със своите лабиринти. Втора част - Hand of Fate е сравнително лесна, там само Ханойския пъзел, който е в края на играта, може да се окаже по-сериозно препятствие. А, последната част, Malcolms Revenge, препоръчвам на всеки след като я изиграе, да опита още веднъж и с уолка, защото има доста забавни моменти, които ще бъдат изпуснати, понеже играта позволява по няколко варианта за преминаване.
фев 19


Обновеният превод с помагалото достига до вас благодарение на трудолюбивата: galabi Тя се погрижи всички фенове на играта да могат да я изиграят, дори и ако имат леки затруднения.


Преводът достига до вас благодарение на:

Превод: Avaddon и rozi4ka80

Превод на помагалото: galabi

Изображения, тест и редакция: Avaddon
Отиди на страница       >>  

Категории новини