яну 14


Още една част от поредицата Dark Tales: Edgar Allan Poe е вече факт на български език - The Gold Bug.
Нека се присъединим отново към разследването на детектив Дюпен и да разберем ще успеем ли да напълним джобовете си със скъпоценности плячкосвани от пирати...

Колективен превод:
rozi4ka80
Avaddon
CherryPop1210
d3n14ka
toshkoo
и др.

Изображения, тест и редакция:
Avaddonдек 31


Честита Коледа на всички и весело посрещане на Новата 2018 година!
Ако не сте слушкали достатъчно тази година, винаги можете да разопаковате подаръците в някоя игра, като например магичните в Christmas Stories: The Gift of the Magi.

Преводът е колективно дело:
Превод: rozi4ka80, Avaddon и други.
Координатор и изображения: Avaddon
Тест и редакция: Avaddonное 09


Microïds днес пускат безплатно DLC към Syberia 3 със заглавие An Automaton with a Plan. В новата добавена част ще управляваме Оскар, комуто се налага да спаси Кейт Уокър от похитилият я внезапно частен детектив, изпратен по петите ѝ от нейният шеф.

окт 31


И днес, на самия празник, можем да включим в Хелоуинския триатлон Найджъл Денвърс (или той нас в своя!). Ще се присъединим към купонa в Мечката заедно с останалите жители на Сакстън, просто малка загрявка преди големия лов на призраци в Блеккенрок. Тази вечер от нас почерпката с БГ превод на The Last Crown: Midnight Horror. А номера да решавате загадки през празничната вечер ви погоди със своите

Превод, изображения, тест и редакция didka222окт 30


Потопете се в неволите на Агата, малко момиченце призрак, обитаващо празните стаи на небезизвестното имение Блайндхил плейс и разкрийте мистерията витаеща около него. Spirit Seasons: Little Ghost Story вече е достъпна и на български, отново благодарение на AdventurersBG в едно с потребителите, включващи се към колективните преводи.

Заслугите да бъде преведен текстът са на xameleona89 и Avaddon
Изображения, тест и редакция: AvaddonОтиди на страница       >>  

Категории новини