яну 01
Честита нова 2019 година на всички.Най-искрени благопожелания за здраве и сили, за ползотворни дела, за топлота и доброта, за дни на радост с усмивки и веселие, за мигове на сбъднати мечти!

Един музикален поздрав от Daedalic EntertainmentПосрещнете 2019 година с компанията на Шерлок Холмс, който заедно с предания доктор Уотсън преследва през забележителностите на цял Лондон виртуозният френски крадец Арсен Люпен, кой ще победи в тази игра на котка и мишка?Колективен превод:
Fr33style
xakepa
electroneon
Knight
tsetse


Изображения:
tsolovvvv
Fr33style
TuRoKF
didka222


Ресурси: harry
дек 24


Да проверим какво е оставил дядо Коледа под елхата… аха… кукла… една, две, три… охо, осем. А, не, това било осма част от поредицата PuppetShow: The Face of Humanity. Хмм и даже се е постарал да е на разбираем език! Е, какво да чакаме тогава, нека посрещнем Коледния ден с няколко красиви кукли, които ни предстои да разберем дали са добронамерени, помагат ли ни или искат да ни изместят.

Превод, изображения, тест и редакция: елфът didka222
дек 01


Събудете се и вижте магията, която ни заобикаля, открийте заедно със София изход от замъка решавайки пъзелите поставени навсякъде от мъдрите и вярно служещи гоблини. За да бъде открит по-лесно този път, указанията са представени на български от

Превод: Спаска
Тест и редакция: herairness
Ресурси: ndrazorx

ное 11


Днес е рожденият ден на сайтът, навършва 11-та си година, благодарение на вас - потребителите и на всички участвали в екипа, преди и сега, и надяваме се с нови попълнения за в бъдеще.

Ще си подарим превод плод на съвместни усилия, който както и сайта ще продължава да расте, въвличайки ни в наглед обикновения студентски живот, изпъстрен с перипетиите на дарената с необикновена сила Макс в Life is Strange, епизод 1: Какавида.

Превод:
pprmz89,
harry,
KaPToFf,
didka222,
Alteran
и други


Ресурси: purpleisdead, pprmz89 и harry
Тест на стийм версия: pprmz89
Тест и редакция: didka222
окт 31


По традиция си иззехме Хелоуин за ден с подарък, може да не се вписва в нашите народни обичаи, но идеално пасва на хорър жанра игри, които обичаме да играем. И защо пък да не изпреварим сенките на мъртвите опитващи се да влязат в нашия свят през изтънелия пласт деляща ни преграда, като ги изненадаме нахлувайки в техния заедно със Сенуа отправила се директно към Ада в екшън-адвенчъра Hellblade: Senua's Sacrifice?

Колективен превод:
KaPToFf - 85,19%
edelvaiska - 6,19%
harry - 4,87%
и други

Тест и редакция: harry
Ресурси: purpleisdead


Отиди на страница       >>  

Категории новини