май 25


Ако обмисляте да си купувате игра на Telltale от GOG, може да искате да побързате, защото на 27-ми май в 13 ч. българско време игрите ще бъдат свалени от техния онлайн портал за игри. От GOG не са обявили причината за свалянето на игрите, но най-вероятно е заради липсата на споразумение между GOG и останалите притежатели на правата над игрите. Всички закупени игри, преди спирането им от продажба, ще бъдат налични за потребителите.

Ето и списък на игрите напускащи GOG:
The Wolf Among Us
Marvel’s Guardians of the Galaxy
Hector: Badge of Carnage
The Batman series
Sam & Max series
Puzzle Agent series
Tales from the Borderlands
Strong Bad’s Cool Game for Attractive PeopleНеясно е и бъдещето в платформата на Steam. Tales From the Borderlands вече е премахната от продажба и не се знае дали и други игри няма да последват примера ѝ.


Засега Epic Games Store изглежда като сигурна алтернатива на Steam, ако игрите бъдат свалени от продажба и от там.


май 25


Отдава ни се възможност да помогнем на принцеса Чок да се измъкне от замъка на своите родители, превзет от зъл магьосник, докато кралицата се сражава с древен Феникс изпепеляващ селата в кралството.

Превод, изображения, тест и редакция: didka222
Ресурси: harry
май 11


Поредна част от Тъмни притчи е вече факт на български благодарение на общите усилия на

Превод:
rozi4ka80
Avaddon

Изображения, тест и редакция: Avaddon
апр 07


Колективен превод на играта Dark Tales: Edgar Allan Poe - The Fall of the House of Usher, който достига до вас благодарение на:

Превод:
rozi4ka80
Avaddon
xameleona89
KaPToFf

Изображения, тест и редакция: Avaddon

мар 22


Време е отново мега героите на Авентейжа да проговорят на български език, за да ни е лесно да се борим с тях срещу неправдите. Иво, необичайно за елф, е болна и се отправя към Сийстоун за съвет от архимаг Алистър. Междувременно Вилбур става жертва в некоректна предизборна кампания и е несправедливо обвинен за убийството на архимага. Нейт през това време се опитва да обърне в своя полза съдебен процес на пиратския летящ остров Тюгатор. Ще успеят ли нашите смели застъпници за доброто да спасят себе си и светът от надвисналата беда?Превод, тест и редакция: didka222
Ресурси: purpleisdead
Отиди на страница       >>  

Категории новини