юни 15


Ubisoft ще вкарат нови механики в следващата игра от поредицата Assassin's Creed.
Действието в Assassin's Creed: Odyssey ще се развива в Древна Гърция по време на войната между Спартанци и Атиняни. Ще имаме право да предпочетем полът на героя си, дали да бъде мъжки или женски. Новост е, че за първи път в поредицата историята ще зависи от изборите на играча.


Ubisoft връщат нещо от предишна игра: морските битки. Отново ще може да се води битка с кораби, както беше при Assassin's Creed IV: Black Flag.


Играта ще бъде пусната на пазара на 5 октомври тази година за PC, PS4 и Xbox One.
Който си купи Gold или Ultimate версията на играта ще може да я играе 3 дни по-рано - на 2 октомври.

Трейлър:


[Публикувано от kocakaBG34]

юни 11


DONTNOD Entertainment и Square Enix ни подготвят малък подарък за 26 юни 2018 г., денят в който ще излезе ново приключение от света на Life is Strange със заглавие The Awesome Adventures of Captain Spirit – при това безплатно.
Десетгодишния Крис мечтае да стане супергерой и обича да играе със своите играчки. Но настъпва ден, в който му се случва нещо изключително.

Играта не е тематично обвързана с историята на Life is Strange, но се явява първа крачка към 2 част и в нея има скрити тайни и подсказки какво да очакваме във втория сезон на сериала, както и изборите направени в нея ще се отразят на събитията в Life is Strange 2.
юни 11

Последната игра от поредицата The Walking Dead ще се появи на пазара през това лято на 14 Август за PC, Playstation 4 и за Xbox One. За потребителите на Nintendo Switch това ще се случи по-късно тази година. Датата още не е обявена.


Друга игра на Telltale ще се появи на пазара следващата година. Това е 2 сезон на поредицата The Wolf Among Us , срокът за излизане на която беше предвиден за края на тази година, но ще закъснее.


[Публикувано от kocakaBG34]

юни 04


Няколко дни назад Мат Кларк наруши мълчанието и сподели, че двамата с Джонатан Боукс все още преработват графиките на Blackenrock и са решили това да бъде последната им работа с двуизмерно задвижване WinterMute.

Относно появата на The Last Crown или Bracken Tor все още няма нищо конкретно, обаче Shadow Tor Studios е започнало разработването на нова игра - триизмерна и на Unity. Засега работното заглавие е "Glastonbury - Waking Dream of Avalon". В околностите на Гластънбъри – едно от най-древните и загадъчни места в Англия, дълбоко обвързано с митовете за крал Артур и с още по-древни легенди. Действието на играта ще се развива през шестнадесети век в имение наречено Wick Hollow Hall, загадъчно и безлюдно, както следва да очакваме…

Блогът на авторитеюни 01


Както се казва, по-добре късно, отколкото никога! Преводът е най-сетне факт и ще можем да се присъединим вече на български към патилата на Нури и Герон в отчаяният им опит да избегнат предсказанията за гибел, която двамата би трябвало да донесат за този свят. Ще бягаме заедно с тях от странни зли създания, ще се прокраднем през лагера на орките в Кървавата бариера, където би трябвало да е Изследователя на феи, който те вярват, че може реши проблемите им, ще опознаем и светът на феите, от който е дошла Нури и ще се надяваме, че не всичко е предварително предначертано.

В колективния превод взеха участие: kiss_piss, mentirosa, Helen, blademaster83, edelvaiska, J_E_R_R_Y, didka222, MaxIgor, julka9818, 8412, KaPToFf, mik2bg, Fr33style, loter, xakepa, vikichka.92, ayben, ioni1997h2o и други.

Ресурси: xakepa, harry, purpleisdead и XpoZed

Тест и редакция: didka222
Отиди на страница       >>  

Категории новини