юли 23


Влезли сме в ролята на обучаващият се за ангел Талорел, стоварваме се (буквално) в 19 век, в Англия по време на Инквизиция, когато не би трябвало да съществува там. Крилата ни са окършени, но духът ни остава непоклатим и тръгваме да търсим начин да се върнем обратно на небето, преди някой да разбере, че изобщо сме отсъствали. Но да имаш порив да летиш и стремеж за усъвършенстване под зоркия поглед на инквизиторката Грета си е истинско предизвикателство. А нейният помощник, полицай МакКалъм, надушва нарушенията още преди да си помислим да ги извършим. И като капак на всичко, по петите ни е някакъв зъл демон.

Опитахме се да улесним тази задача, представяйки Heaven's Hope на родният ни език, чрез колективния превод на:

Превод: didka222, harry, procastinator96, KaiaTH и др.
Изображения: didka222
Тест и редакция: didka222
юли 06


Нека поемем по мрачните улички на малко градче, за да разгадаем мистериозни убийства, предизвикващи ужас в населението. Кървави дири изчезват в близката гора, а от воят на самотен вълк всеки потръпва и проверява дали вратата му е залостена. Включете се в разследването на Shadow Wolf Mysteries: Curse of the Full Moon сега и на български език, благодарение на

Превод: rozi4ka80

Ресурси: purpleisdead

Изображения, тест и редакция: Avaddonюни 19


Twin Mirror – нова игра тип интерактивен филм в процес на разработка от DONTNOD Entertainment. Ще съпреживеем обезсърчаващ и депресиращ момент за 33-годишният журналист Сам, който се е завърнал в родният си град Бесууд, западна Вирджиния за погребението на своя най-добър приятел. На сутринта обаче, той установява, че ризата му е цялата в кръв и няма никакъв спомен как се е случило това.Ще ни бъде дадена възможността да вземаме различни решения, които никак няма да бъдат лесни, според издателя Namco Bandai Partners, които се захващат за първи път с подобен проект. Понятията двойствена истина, изкупление и примирение са неразривна част от играта и целта им е да предизвикат емоционален отклик в играча. Достъпните платформи ще бъдат PC, PlayStation 4 и Xbox One и се очаква играта да се появи през 2019 г.


юни 15


Ubisoft ще вкарат нови механики в следващата игра от поредицата Assassin's Creed.
Действието в Assassin's Creed: Odyssey ще се развива в Древна Гърция по време на войната между Спартанци и Атиняни. Ще имаме право да предпочетем полът на героя си, дали да бъде мъжки или женски. Новост е, че за първи път в поредицата историята ще зависи от изборите на играча.


Ubisoft връщат нещо от предишна игра: морските битки. Отново ще може да се води битка с кораби, както беше при Assassin's Creed IV: Black Flag.


Играта ще бъде пусната на пазара на 5 октомври тази година за PC, PS4 и Xbox One.
Който си купи Gold или Ultimate версията на играта ще може да я играе 3 дни по-рано - на 2 октомври.

Трейлър:


[Публикувано от kocakaBG34]

юни 11


DONTNOD Entertainment и Square Enix ни подготвят малък подарък за 26 юни 2018 г., денят в който ще излезе ново приключение от света на Life is Strange със заглавие The Awesome Adventures of Captain Spirit – при това безплатно.
Десетгодишния Крис мечтае да стане супергерой и обича да играе със своите играчки. Но настъпва ден, в който му се случва нещо изключително.

Играта не е тематично обвързана с историята на Life is Strange, но се явява първа крачка към 2 част и в нея има скрити тайни и подсказки какво да очакваме във втория сезон на сериала, както и изборите направени в нея ще се отразят на събитията в Life is Strange 2.
Отиди на страница   <<        >>  

Категории новини