юни 01


Както се казва, по-добре късно, отколкото никога! Преводът е най-сетне факт и ще можем да се присъединим вече на български към патилата на Нури и Герон в отчаяният им опит да избегнат предсказанията за гибел, която двамата би трябвало да донесат за този свят. Ще бягаме заедно с тях от странни зли създания, ще се прокраднем през лагера на орките в Кървавата бариера, където би трябвало да е Изследователя на феи, който те вярват, че може реши проблемите им, ще опознаем и светът на феите, от който е дошла Нури и ще се надяваме, че не всичко е предварително предначертано.

В колективния превод взеха участие: kiss_piss, mentirosa, Helen, blademaster83, edelvaiska, J_E_R_R_Y, didka222, MaxIgor, julka9818, 8412, KaPToFf, mik2bg, Fr33style, loter, xakepa, vikichka.92, ayben, ioni1997h2o и други.

Ресурси: xakepa, harry, purpleisdead и XpoZed

Тест и редакция: didka222
апр 28

История за отвлечено момче, което тръгваме да дирим в наглед красиво и миролюбиво, изоставено вече, отдалечено неголямо планинско градче. Имаме възможността да проследим драматичните събития в The Vanishing of Ethan Carter вече и на български. Преводът е плод на колективни усилия.

Превод:
harry
KaPToFf
purpleisdead

Ресурси, тест и редакция: purpleisdead
яну 14


Още една част от поредицата Dark Tales: Edgar Allan Poe е вече факт на български език - The Gold Bug.
Нека се присъединим отново към разследването на детектив Дюпен и да разберем ще успеем ли да напълним джобовете си със скъпоценности плячкосвани от пирати...

Колективен превод:
rozi4ka80
Avaddon
CherryPop1210
d3n14ka
toshkoo
и др.

Изображения, тест и редакция:
Avaddonдек 31


Честита Коледа на всички и весело посрещане на Новата 2018 година!
Ако не сте слушкали достатъчно тази година, винаги можете да разопаковате подаръците в някоя игра, като например магичните в Christmas Stories: The Gift of the Magi.

Преводът е колективно дело:
Превод: rozi4ka80, Avaddon и други.
Координатор и изображения: Avaddon
Тест и редакция: Avaddonное 09


Microïds днес пускат безплатно DLC към Syberia 3 със заглавие An Automaton with a Plan. В новата добавена част ще управляваме Оскар, комуто се налага да спаси Кейт Уокър от похитилият я внезапно частен детектив, изпратен по петите ѝ от нейният шеф.

Отиди на страница   <<        >>  

Категории новини