мар 01


Мартенски поздрави с Dark Tales: Edgar Allan Poe - The Mystery of Marie Roget, преводът на която стигна до вас благодарение на:

Превод:
rozi4ka80
KaPToFf
Avaddon
kocakaBG34

Изображения, тест и редакция: Avaddon

фев 19


Родителите често разказват приказки на своите деца преди заспиване, но замисляли ли сме се дали те всъщност не са истина? Дали вдъхновението им не е било почерпено от техния собствен опит?

В Stormhill Mystery: Family Shadows случаят е точно такъв, но това става ясно след като разказвачът вече не е сред живите. Сега наследникът, порасналото вече дете, слушало злощастната приказка без дори да подозира, че става дума за родителите му, ще трябва да открие щастливият и край за тях и на български благодарение на:

Превод: Avaddon и rozi4ka80
Изображения: Avaddon
Тест и редакция: Avaddon

яну 01
Честита нова 2019 година на всички.Най-искрени благопожелания за здраве и сили, за ползотворни дела, за топлота и доброта, за дни на радост с усмивки и веселие, за мигове на сбъднати мечти!

Един музикален поздрав от Daedalic EntertainmentПосрещнете 2019 година с компанията на Шерлок Холмс, който заедно с предания доктор Уотсън преследва през забележителностите на цял Лондон виртуозният френски крадец Арсен Люпен, кой ще победи в тази игра на котка и мишка?Колективен превод:
Fr33style
xakepa
electroneon
Knight
tsetse


Изображения:
tsolovvvv
Fr33style
TuRoKF
didka222


Ресурси: harry
дек 24


Да проверим какво е оставил дядо Коледа под елхата… аха… кукла… една, две, три… охо, осем. А, не, това било осма част от поредицата PuppetShow: The Face of Humanity. Хмм и даже се е постарал да е на разбираем език! Е, какво да чакаме тогава, нека посрещнем Коледния ден с няколко красиви кукли, които ни предстои да разберем дали са добронамерени, помагат ли ни или искат да ни изместят.

Превод, изображения, тест и редакция: елфът didka222
дек 01


Събудете се и вижте магията, която ни заобикаля, открийте заедно със София изход от замъка решавайки пъзелите поставени навсякъде от мъдрите и вярно служещи гоблини. За да бъде открит по-лесно този път, указанията са представени на български от

Превод: Спаска
Тест и редакция: herairness
Ресурси: ndrazorx

Отиди на страница   <<        >>  

Категории новини