окт 25


След третата част на сагата за Гейбриъл, чиято първа част Gabriel Knight: Sins of the Fathers имаше юбилейното издание през 2014 година, Джейн Дженсън прави комикс наречен The Temptation. Който иска да се запознае с него може да го свали безплатно от сайта на издателя на играта Phoenix Online Studios.

окт 19


Отново се срещаме с Кралски пратеник, този път той обикаля да агитира българско говорящите жители на архипелага в предизборна кампания. Единственият начин Кралят да запази короната от гнусно протегнатите към нея гадни ръчички на самозванеца Измисляк.Темата за играта е поместена във форума, раздел Игри от други жанрове, както правим с неадвенчър игрите.

Линк към темата във форума, откъдето може да бъде свален пачът с превода.

окт 14


Компанията Skybound Entertainment, отговаряща за пускането на поредицата The Walking Dead, обяви, че при проведените с Telltale Games преговори са стигнали до съгласие за логически край на сериала. Това означава, че трето и четвърто издание на The Walking Dead: The Final Season все пак ще видят бял свят. Подробности все още няма.юли 28


Iceberg Interactive ще се представят с провокиращото ума творение на разработчиците Shifting Tides под заглавие The Sojourn на изложението в Кьолн Gamescom 2018, което ще се проведе в рамките на 22-25 август, отбелязващо между другото своята 10-годишнина.The Sojourn е пъзел игра от първо лице, в която ще преминаваме през паралелни светове на мрак и светлина в опита си да открием отговора за естеството на реалността. Дата за излизане още не е определена, уточнена е само годината – 2019 и платформите, на които ще може да се играе: PC, PS4 и XB1.
юли 28


Фенският проект Return of the Tentacle, разработван от няколко години насам, видя бял свят, поне част от него, както изглежда. На страницата в itch.io може да бъде свалена абсолютно безплатно новопоявилата се игра Return of the Tentacle - Prologue. Озвучаването е на немски и английски, с версии за Windows x32, Windows x64, Mac OS X и Linux.

Отиди на страница   <<        >>  

Категории новини