яну 07


Падна сняг и повечето се свряхме на топло и уютно пред компютрите и какво да прави човек тогава, освен да играе! Като ще играе, защо пък да не е нещо на български? Хмм... а дали има нещо ново? Точно така, има и то не само едно, не две, а цели три.
За феновете на скрити предмети предлагаме готовите вече колективни преводи на Dark Tales: Edgar Allan Poe - The Black Cat и Christmasville.
За тези, на които цветовете им идват в повече, могат да се потопят в кошмарите на Between Me and the Night. Във файла на този пач има добавен архив и за стийм версията.Над преводът на Dark Tales: Edgar Allan Poe - The Black Cat се потрудиха колективно (по реда на заслуги):
Avaddon
KaiaTH
strangesubstance
tiparnik

Изображения, тест и редакция: Avaddon


Въвлечени сме в приключението на инспектор Дюпен! Марк Дейвис обявява съпругата си Сара за изчезнала и на нашите плещи ляга отговорността да бъдат разрешени загадките водещи до нейното откриване! Следваме по петите една черна котка, незнайно защо опитваща се да ни помогне да разберем кой е виновника за изчезването на Сара.

Christmasville е отново колективно дело (по ред на заслуги):
rozi4ka80
Avaddon
xameleona89

Изображения, тест и редакция: Avaddon

Дядо Коледа липсва и празниците са обречени! Влизаме в ролята на частен детектив Артър Найт и ни се пада честта да разгадаем мистерията. Следите ни отвеждат до Крисмасвил, градче пълно с услужливи жители като отвратителния снежен човек, северният елен и един елф, без които няма да успеем да решим случая от който зависи празничното настроение навсякъде по Земята!

Between Me and the Night преведоха безстрашните колективисти (по реда на заслуги):
vikichka.9229
b_l_u_e
purpleisdead
electroneon

Ресурси: purpleisdead
Тест и редакция: xameleona89


Нашият герой, безименен червенокос младеж, изследва околностите с летящата къща, в която живее, решава пъзели, за да се добере до нови локации и подобрява уменията си. Всичко това му е особено полезно нощно време, когато легне да спи и се изправя пред ужасните кошмари превзели дълбините на съзнанието му.яну 02


Честита Нова 2017 Година на всички! Нека ви донесе много щастливи моменти и бонус време, така необходимо за игри. Тази година няма да започнем с превод, а с подаръци! По-точно два, отново предоставени от дългогодишния приятел на сайта Петко (outoftouch) от outofsteam. Игрите са две: едната Life is Strange и петте части, а другата е Guacamelee! Super Turbo Championship Edition, малко по-различен жанр, но все пак подарък.Този път ще излезем от обичайната рамка и ще дадем първата игра според заслуги, не на случаен принцип.
А заслужилият в случая избрахме да бъде electroneon, който преведе (и то страхотно) почти цялата The A.B.C. Murders, чиито превод много скоро ще се появи на сайта. За втората игра лайквайте новината на страницата ни във Фейсбук, за да имате шанс да я спечелите.
Отминалата година не беше от най-плодовитите за малкото ни приключенско общество, но един от всички се отличи с особена активност и това е Avaddon (той не получи наградата, защото вече го приемаме като част от екипа), който с ентусиазъм се захваща за всичко каквото му попадне. Пожелаваме си да има повече такива като него и като цяло по-активни потребители, те са фактора движещ сайта. Силви (xameleona89) също живна към края на годината, за което му благодарим.
Друг също активен е Милен (Maniakus), който редовно играе на живо, независимо от броя на зрителите.
Верни през годините ни остават също Иво (Predator), Роси (Aleks), banskidedo (който предпочита анонимността), Петко (OutOfTouch), Божидар (tsolovvvv), Пламен (пламъчето), Bobkata и още много, които не проявяват видима активност, но ни посещават редовно.
Благодарим и на все още невидимо активните хора от екипа: Явор (purpleisdead), който се е заел с ресурсите на игрите, Алекс (HeBuguM), който поддържа сайта, Ади (herairness), която вади по някоя игра от време на време и ndrazorx, който никога не се отказва от нас.

До много нови срещи!


юли 02


Театърът на емоциите, намиращ се във Вечния град, е прочут в цяла Франция. Но изумлението от необикновено красивите като живи кукли е съпроводено с печалната слава за изчезналите журналисти дръзнали да отидат там и да разбулят магията. След като изчезва и Енрике Торес, наш много добър приятел, решаваме сами да отидем във Вечния град и да разберем истината.

На български език благодарение на:

Превод, изображения, редакция и тестване: didka222май 26


Едно малко отклонение, за тези, които харесват занимателните стратегии.

Покорете дивата пустош и открийте формулата за вечно щастие вече на български език.

Превод: Mnementh
Тест и редакция: didka222

Играта във форума

май 13


Един неочакван превод на нашия приятел tsolovvvv от GamePomagalo със съдействието на didka222.

Неземна музика отново ни зове в един прекрасен, но препълнен с опасности свят в тази поредна част на Maestro с подзаглавие Music from the Void. Ще разследваме изчезването на двама гениални ученика от Музикалната Академия и ще върнем красотата на мелодията изместена от ужаса и страха на Празнотата.Отиди на страница   <<        >>  

Категории новини