окт 21

Нов проект в "Колективни преводи"

 Новини  3pacalypse Now  Коментари: 0
Здравейте, приятели и съмишленици!

Това е пореден анонс на нов започнат колективен проект, в който всеки може да се включи и да допринесе, за да бъде завършен.

Darkness Within: In pursuit of Loath Nolder в колективни преводи - тукРазличното този път е, че от Zoetrope Interactive имаме разрешението да направим официален превод и на двете части от поредицата и преводът ще достигне до повече хора! Успех и приятен превод :)

А ето и повече за играта:

Куест-трилър по мотиви от произведенията на H. P. Lovecraft. Млад полицай разследва убийството на заможен привърженик на окултните науки. Първоначално делото е разследвал детектив Лоа Нолдер, който изведнъж зарязал всичко и отпътувал за Африка, за да се запознае отблизо с уменията на местните шамани и никой не знае къде точно се намира…
В играта има вградена система за помощ с 3 нива на сложност, новаторска система на инвентара. Всичко това е подплатено с качествена графика и автентично звуково оформление. Играта напомня на Amnesia: The Dark Descent и има много злокобна атмосфера. Ако обичате подобен тип игри, то тази определено е за вас.