дек 31


Екипът на AdventurersBG ви пожелава приятно посрещане на новата 2011 година. Нека бъде една по-успешна и добра година. Предоставяме ви пач за играта Chronicles of Mystery 2 изцяло на български.

Тайната на дървото на живота. От векове хората са готови да извършат престъпление и да рискуват живота си, за да разкрият тази тайна. Времената се менят, но не и човешката природа. Ще влезете в ролята на Силви Леру - млад археолог и пътешественик - тя се опитва да разреши мистерията, която обгражда тази легенда, озовава в капана на същите обещания, в който много хора са попадали преди това. Каква е връзката на всичко случващо се сега с нерезрешената загадка на изчезванали безследно екипажа от кораба Мари Селест още по време на конкистадорите? Кой всъщност е загадъчния кралски приближен Сен Жермен?

Превод и редакция: Ангел Петков (Fr33style)
Техническа част: Христо (4140140) и Наско (aXe)

[Свали играта] | [Играта в каталога] | [Текстово помагало]С новата игра идва и нова томбола. Открийте къде в играта има надпис на сайта ни AdventurersBG и ни пратете писмо тук. Победителят ще бъде изтеглен на 31ви януари в томбола и ще спечели оригинална игра Broken Sword 4.

Категории новини