юни 02

Новините накратко

 Новини  4140140  Коментари: 0


Рицоли и Айлс са по следите на Бостънския маниак

Преди известно време ви запознахме с Джейн Рицоли и патологоанатома Мора Айлс, детективи от отдела по убийства в Бостън. Двете са главни героини от телевизионния сериал "Rizzoli & Isles" по канала TNT вече са се появявали на екрана на нашите компютри и iPad-ове, благодарение на старанието на Pastel Games. В новия епизод "Rizzoli & Isles: The Boston Butcher" те ще разследват убийство с разчленяване. При това напълно безплатно в страницата от браузера ви.


"Safe in Arms" - на живо

Джейн Джейсън ни предлага да видим в концертен вариант, една от запомнящите се теми в Gray Matter" - песента "Safe In Arms" в изпълнение на "The Scarlet Furies".




Англоезичен трейлър на "Deponia"

Lace Mamba Global е пуснала англоезичен трейлър от играта "Deponia". Излизането на англоезичната версия на тази игра е набелязано за 29 юни.




Шерлок ще се покаже на E3

На изложението E3, което ще се състои от 5 до 7 юни в Лос Анджелис, компанията Focus Home Interactive ще покаже играта "The Testament of Sherlock Holmes". По последни данни, играта се очаква да излезне официално на 6 септември тази година, но нещо от нея може да се види още сега.




"Dear Esther" - сега и за Macintosh

The Chinese Room е пуснала "Dear Esther" за Macintosh. Ако сте притежател на играта за PC, Macintosh версията може да получите бесплатно. Между другото, разработчиците се похвалиха с достижението, че количеството на изтеглените копия от играта е прехвърлило сто хиляди.


"A Grain of Truth" е готова

Марек Рудовски ни предлага да посетим отново света на "The Trader of Stories". В новата част "A Grain of Truth" събирачката на истории Миосотис ще потърси Мъдреца с надеждата, той да хвърли светлина върху тайните от миналото й, тъй като момичето страда от амнезия.Заради красиво нарисуваната приказка, приятното музикално оформление и необикновените герои си струва да отворите страницата с играта и поиграете поне половин час.


Джак Кийни пристига през септември

Разпространителят на Black Sails и поредицата за Ankh, компанията astragon определи датата за представяне на втората част от приключенията на Jack Keane наречена "Jack Keane und das Auge des Schicksals". Новите приключения на авантюриста Джак Кийни ще се появят в немските магазини на 27 септември . Ето и няколко снимки от играта.

Категории новини