окт 29

AdventureX конференция през декември в Лондон

 Новини  didka222  Коментари: 0
Миналогодишната AdventureX конференция беше координирана от Screen 7 и се състоя в Оксфорд, гости бяха Chris Bateman от Discworld Noir, Chris Jones създател на Access Software и Nelly Cootalot разработчик от Alastair Beckett-King. Този път срещата ще бъде на по-достъпно място в Лондон, а новите гости ще бъдат Dave Gilbert от Wadjet Eye Games и писателя Stephen Marley. Beckett-King ще проведат "хумористичен интерактивен избор на твоя собствена адвенчър игра".Освен беседите с авторите, в двудневната конференция ще включен "дизайн за кратка игра" и подробно представяне на очаквани заглавия като Primordia, Quest for Infamy, The Cat Lady, Kinky Island и A Night At Camp Ravenwood, но това са само част от заглавията. Ще има викторина с различни награди и посетителите след края на събитието могат да се пренесат в съседното заведение - Pipeline, за да продължат интересните разговори.

За да бъде организирана успешно конференцията през 2012, домакинът AdventureX трябва да събере до 4 ноември $2200. Повече от 2/3 са събрани, но времето изтича. Ако направите залог от $5 до $15 ви се обещава приоритет за вход с по-голям конкурсен купон.Ако бъдат събрани предвидените средства, входът ще бъде свободен дори и за тези, които не са направили залог, но ще има ограничение между 200-250 души едновременно, като не се гарантира, че ще има места за сядане за всички.

AdventureX 2012 ще бъде в централната част на Лондон, University of East Anglia, до външната част на подземна станция Liverpool St. Конференцията ще се състои на 15-16-ти декември от 11 часа.

Повече подробности за събитието можете да откриете във фондацията за набиране на средства Indiegogo или на официалния сайт AdventureX.


Категории новини