яну 27

Блиц новини

 Новини  didka222  Коментари: 0
Международен екип, събран от известни разработчици на адвенчъри, сред които Агустин Кордес (Agustin Cordes), Ян Каван (Jan Kavan), Бен Чандлър (Ben Chandler), Джош Мандел (Josh Mandel), Скот Мърфи (Scott Murfhy) са решили да подарят игра на всички почитатели на жанра. Тя се казва Serena и засега няма много подробности, освен че става дума за човек, очакващ жена си Сирина в отдалечена хижа. Къде ли е тя? Вещите в хижата навяват единствено спомени и навеждат човекът към тревожни изводи. Какви са точно изводите ще имаме възможност да разберем след 30 януари, когато играта ще се появи в STEAM за PC, Macintosh, Linux и като всеки подарък, ще се сваля напълно безплатно. Засега можем само да видим едно кратко видео.
Simon Mesnard обяви нова игра от серията наречена The Black Cube, започнала с ASA: A Space Adventure. Новата игра се нарича Catyph: The Kunci Experiment и действието не е свързано по никакъв начин с предишната. Благодарение на Черния куб, открит пет години преди това, хората на Земята получават достъп до нови технологии и вече са готови да изследват Вселената за разумен живот в друга слънчева система. Играта се предвижда да излезе през лятото на тази година. По-любопитните могат да чуят саундтрака.
Много изненадващо, съвсем тихо и без никаква реклама Daedalic Entertainment пуснаха 1954: Alcatraz, за съжаление само на немски. Първите отзиви за играта в мрежата са доколкото се може сдържани, но от тях се усеща негативизъм. Според изказванията сюжетът е шаблонен, персонажите сковани, загадките лесни и като цяло липсва атмосфера. Трейлърът въпреки това не изглежда толкова зле.
The Game Kitchen обяви, че 4 част на The Last Door със заглавие Ancient Shadows се пренася на 14 февруари. Причината за това е напускането на един от програмистите.


Категории новини