фев 09

Блиц новини

 Новини  4140140  Коментари: 1
Тизер от третия епизод на The Wolf Among Us

Миналата седмица започнаха продажбите на втория епизод от приключенския сериал The Wolf Among Us, който бе създаден от студио Telltale Games. Разработчиците веднага побързаха да публикуват тизер от третия епизод.Слух: The Last of Us 2 през следващата година

Във форума на NeoGaf със линк към бразилския ресурс Omelete бе публикувана новината, че Naughty Dog активно са се заели с разработката на нова игра от вселената The Last of Us.
Авторът на съобщението пише, че Omelete се явява най-големия развлекателен уеб-сайт в Бразилия и е получил информацията от надежни инсайдери добре запознати с това, което се случва в офиса на Naughty Dog. Източникът добавя, че представянето на The Last of Us 2 ще се състои през следващата година - напомняме, че през 2015 също така се очаква появата на нова част от Uncharted, въпреки че официално разработчиците още не са обявили срока за излизането на играта.

Murdered: Soul Suspect с нов трейлър

Разработчиците на приключенския екшън Murdered: Soul Suspect, който се създава от Airtight Games и Square Enix, публикуваха нов игрови трейлър с името Every Lead.Бе потвърдено, че играта ще се появи и за PS4 в добавка към РС, PS3, Xbox 360 и Xbox One. Версиите за PlayStation4 и Xbox One ще работят с рзолюции 1080р. Появата на играта се очаква през юни 2014.

Nevermind — хорър, който подушва страха ти

В началото на тази година Ерин Рейнолдс (Erin Reynolds) и екипът й състоящ се от трима души анонсираха необикновено творение в стил психо ужас под името Nevermind. Чрез био сензори играта ще се настройва индивидуално според всеки един играч.


Nevermind разказва историята за доктор на име Neuroprober, който може да прониква в разума на своите пациенти, за да открие и излекува източника на психологическия им стрес. Вместо традиционните методи на изплашване, Nevermind с помощта на специално устройство ще следи сърдечния ритъм на играча и в зависимост от степента на стреса и честота на сърцебиенето ще променя игровия баланс. Разработчиците се надяват тяхната игра да създаде незабравим игрови опит, който може да послужи в реалния живот. Nevermind ще те научи да не изпадаш в паника при критични ситуации и да се научиш да се справяш със своите страхове.Пакет презервативи и две кутии Red Bull за поръчалите Infamous: Second Son в италианския GameStop

Италианското подразделение на международната търговска мрежа GameStop предлага на играчите необикновен бонус при предварителна заявка на приключенския екшън Infamous: Second Son за конзолата PlayStation 4. Всички потребители оформили заявката си преди релиза на играта ще получат като подарък пакет светещи презервативи "Enjoy Your Power!" и две кутии с енергийната напитка Red Bull.

Двата подаръка ще бъдат поставени в специални кутии с логотипа на играта, изображение на главния герой и логото на PlayStation 4. Журналистите от EuroGamer са попитали Sony Computer Entertainment, как ще коментира подобен бонус, но за сега не е получен отговор.
Категории новини