Обща информация

Главно меню

Играй (Play): кликни и ще започнеш нова игра. Превръща се в Продължи (Continue), когато вече имаш започната игра.

Настройки (Options): от там се настройват силата на Звука (Sound) и Музиката (Music) и се избира дали да се играе на Цял Екран (Full Screen) или в прозорец. Кликни върху синьото “i” и ще получиш информация за екипа разработил играта.

Профили (Profiles): могат да се направят 5 профила с максимум 15 знака (само букви или цифри). Кликни върху синия “+” и ще добавиш нов профил или върху синия “-“ за да изтриеш някой. Кликни върху зелената “отметка” за да потвърдиш действието или върху червения “x” за да го откажеш.

Изход (Exit): излизаш от играта. Кликни върху зелената “отметка” за да потвърдиш или върху червения “x” за да се откажеш и ще се върнеш в Менюто.

“F” и “t”: Сподели със своите приятели във Facebook и/или twitter.

Екран по време на игра

Меню (бутон “Pause”): намира се в горния ляв ъгъл. Кликни върху него и ще имаш възможности да Продължиш (Resume) играта, за Настройки (Options) и Изход (Exit) към главното меню.

Подсказка (бутон “?”): намира се горе в дясно, при решаването на пъзел кликни върху него и ще се появи подсказка. За да откриеш предмет, събери летящите по екрана светулки, докато напълниш изцяло бутона (трябват 30 светулки). Ако няма нищо за откриване на мястото бутона не се изпразва.  

Части от пъзел: намира се в дясно на екрана точно под бутона с въпросителната. Показва ти колко части от пъзел остава да събереш за съответното ниво.

Инвентар: Намира се в дясно на екрана. Придвижи бутона в десния край на екрана и инвентара ще се отвори и ще ти покаже къде трябва да се използват събраните предмети.

Начин на игра

Трябва да се открият всички части от пъзел, за да може да се премине към следващо ниво.

Изследвай локациите, предметите и персонажите, за да напредваш в историята, завършвай целите, създавай нови задачи и събирай предметите.

Събирай светулките летящи по екрана, за да зареждаш бутона за Подсказки.

Използвай предметите върху места и герои, за да завършиш дадена задача или да създадеш нова.

Решавай пъзелите, за да напредваш в историята, завършвай текущите задачи и създавай нови.

Повечето пъзели не се затварят автоматично. Кликни върху червения бутон “x” ако не е решен пъзела или върху  зелената “отметка” за да потвърдиш решението и ще излезеш от близък план.

Ако излезеш от мини игра преди да бъде довършена, всички предмети ще се върнат обратно в инвентара. Ще трябва да ги използваш отново, за да активираш пъзела.

Всички неоткрити части от пъзел и интерактивни предмети са номерирани с цифри.

Преминаване

Ниво 1

Сбери 5 части от пъзел, кликни върху червения бутон (1) и после кликни върху отворената врата (2).

Сбери 4 части от пъзел, кликни върху стълбата (1), вземи стъпалото от стълбата (в жълто) и кликни върху вратата със стъпала (2). Когато завършиш пъзела, кликни върху долната врата (3) и ще се върнеш в основата на дървото.

Целта на пъзела е да елиминираш две по две цифрите, които са представени по различни начини, за да останат три единични цифри. Например кликни върху зарчето, което има пет точки и после кликни върху ръката, която има пет пръста. Цифрите по двойки са: 0, 2, 4, 5, 6, 8 и 9 (1). Оставащите цифри са: 7, 1 и 3 (2).

Кликни върху капака (1), вземи 2 стъпала от стълба и провери вратата на фурната (2 – кликни два пъти). Събери 3 части от пъзел и едно стъпало (3). Накрая кликни върху капака на жп стрелката (4).

The Tiny Bang Story 

Промени с клик цифрите (1) като ги замениш с тези, които останаха при пъзела от втория етаж на дървото: 7, 1, 3. кликни върху червения бутон (2), вземи от отворения капак стъпалото и кликни в кутията (3). Вземи крушка (в синьо) и после се качи на втория етаж на дървото (4).

The Tiny Bang Story

Вземи крушката и използвай стъпалата от стълбата върху нея, после се качи по стълбата.

The Tiny Bang Story 

Кликни върху шкафа (1), събери 7 части от пъзел 3 крушки. Кликни върху сандъка (2) и празната рамка (3) и после кликни по стъпалата водещи нагоре (4), ще се качиш на покрива.

The Tiny Bang Story 

Събери 3 крушки и 4 части от пъзел, после кликни върху телескопа (1) и изиграй тази мини игра. Когато приключиш кликни върху стъпалата (2), за да се върнеш в апартамента.

The Tiny Bang Story 

Целта ти е да събереш 25 части от накъсаната картина,  които са в бутилки носени от балоните. Кликни върху балони (1)  за които е вързана бутилка с парче платно (2). Това е аркадна мини игра и решението е на случаен принцип. Балоните ще продължават да се появяват, затова спокойно събирай своите 25 части. Когато натиснеш бутона отгоре (3) излизаш от близък план. В началото той е червен “x” но се превръща в зелена “отметка” когато бъдат събрани всички части (4).

The Tiny Bang Story 

Можеш да изгледаш на видеото как е преминат този пъзел.

Използвай частите от платното върху рамката (1) и подреди картината (2). Кликни върху някоя част от платното и я примъкни до предполагаемото място. Когато част бъде поставена на подходящото за нея място, повече не може да бъде местена. Вземи ключа (в жълто), използвай го върху сандъка (3) и после кликни върху отворения сандък (4). Вземи последните 2 части от пъзел, крушка и френски ключ (в оранжево). Кликни върху капандурата на пода (5) и продължи надолу до основата на дървото.

Използвай френския ключ върху  3 гайки (1 предмет се използва 3 пъти), кликни в отворения панел (2) и вземи  2 зъбчати колела (розово) и тръба (оранжево). Кликни върху вратата на фурната (3 – кликни два пъти), вземи зъбчато колело и тръба (4) и се качи на втория етаж (5).

Кликни върху капака (1), вземи зъбчато колело (2), вземи тръбата (3) и се качи в апартамента. Вземи зъбчато колело и тръба, кликни върху шкафа (4) и вземи тръба. Кликни върху сандъка (5), вземи зъбчато колело и тръба (6), после се качи на покрива (7).

Вземи зъбчато колело и две 2 тръби и се върни при основата на дървото.

Използвай зъбчатите колела и тръбите върху отворения панел (1) и крушките върху отворената коловозна стрелка (2). Ще се активира пъзел (3), когато го приключиш кликни върху активирания оранжев бутон (4) и влез в депото (5).

The Tiny Bang Story

Целта на пъзела е да наредиш на всеки ред крушки от един и същи цвят. Кликни върху кръглата стрелка (в бяло) и ще завъртиш квадранта (в жълто) с крушки обратно на часовниковата стрелка. Решението е винаги едно и също, но крушките са разбъркани по различен начин при всяка игра. Кликни върху синия бутон (в синьо), за да видиш решението: червените крушки са отгоре, лилавите в средата и отдолу зелените.  

The Tiny Bang Story

Изгледай видеото с преминаването на пъзела, но твоето, вероятно, ще бъде различно.

 

Сега трябва да сглобиш влака. Кликни върху някоя разпиляна част (1) и я постави на подходящото място, което е показано на диаграмата (2).

The Tiny Bang Story

Изгледай видеото със сглобяването на влака.

За да стигнеш до следващото ниво, ще трябва да сглобиш частите от пъзела, които събра преди това (1). Кликни върху част от пъзел и я примъкни до предполагаемото място. Когато попадне на подходящото място, повече не може да бъде преместена. Когато приключиш натисни надписа Continue (2).

The Tiny Bang Story

Ниво 2

Събери 7 части от пъзел, кликни върху управлението на асансьора (1), върху механизма на асансьора (2) и върху екрана (3). Когато подредиш картинката на екрана, кликни върху синята стрелка (4).

Целта на пъзела е да подредиш завършена картина върху екрана. Кликни върху зеления бутон и ще обърнеш екрана. Кликни върху синия бутон, за да видиш подсказката. Решението е: 2, 1 и 4, в този ред.

Събери 5 части от пъзел, кликни върху вратата (1 – кликни два пъти) и после кликни върху стрелката сочеща на ляво (2).

Събери 7 части от пъзел, кликни върху люка (1), вземи кран и после кликни върху стрелката сочеща на дясно (2).

The Tiny Bang Story

Вземи крана и после кликни върху долния капак (в жълто – кликни два пъти).

The Tiny Bang Story

Събери 7 части от пъзел, кликни върху горната врата на шкафа (1) и вземи част от пъзел. Кликни върху долната врата на шкафа (2), вземи колело (синьо), кликни върху капака на пода два пъти (3) вземи част от пъзел и колба (4 – в жълто). Кликни върху капака на сандъка (5 – два пъти), вземи част от пъзел, кран и колба  (6) и накрая кликни върху картината (7). Когато завършиш пъзела вземи колело (8) и кликни върху стълбата (9).

The Tiny Bang Story

Целта на пъзела е да се пренаредят плочките, за да се получи цялостна картина (1). Кликни върху някоя плочка и после кликни върху друга плочка разположена до нея (отдолу, отгоре или от двете страни) и те ще си разменят местата. Кликни върху синия бутон, за да видиш как изглежда картинката. Когато завършиш пъзела, вземи колелото (2)

The Tiny Bang Story

Вземи крана, отвори вратата и използвай колбите върху казана (1). Когато решиш пъзела, вземи батерията (в лилаво) и кликни върху стрелката в дясно (2).

The Tiny Bang Story

Целта на пъзела е да се сглоби бойлер. Кликни върху някоя част и я пусни отново с клик на подходящото място (1), подходящите места  и частите са означени с еднакви букви (2).

Изгледай, ако искаш, решението на видеото.

Вземи кран, използвай колелата върху механизма на асансьора (1), използвай батерията върху управлението на асансьора (2) и накрая натисни копчето на асансьора (3). Кликни върху вратата на асансьора (4), събери 6 топки (в жълто) и после кликни върху стрелката в ляво (5).

Събери 3 топки, кликни върху горния люк (1) и вземи отвътре топка. Кликни върху люка на ниската постройка (2), вземи топка, кликни върху жп стрелката (3), вземи топка и накрая кликни върху долния капак (4).

The Tiny Bang Story

Вземи 2 топки, кликни върху аптечката (1) и вземи топка. Кликни върху капака на пода (2 – два пъти), вземи отвътре топка (3), Кликни върху капака на сандъка (4 – два пъти) вземи отвътре топка (5). Кликни върху горната врата на шкафа (6), вземи отвътре топка, кликни върху стълбата (7) и отиди на ляво (кликни върху стрелката сочеща на ляво).

The Tiny Bang Story

Събери 5 топки и използвай клапаните върху тръбите (1). Когато приключиш с пъзела, кликни върху амбразурата на кулата (2), вземи ръчка (в синьо) и после кликни върху стрелката сочеща на дясно (3).

The Tiny Bang Story

Целта на пъзела е да отведеш парата от всички тръби (1) до индикатора (2). Кликни върху някоя част от тръба и тя ще се завърти по часовниковата стрелка. Всички тръби в пъзела трябва да бъдат съединени, решението е винаги едно и също, но стартовата позиция е различна при всяка игра.

The Tiny Bang Story

Вземи ръчката (1), кликни върху долния капак (два пъти), вземи ръчката (2), върни се на повърхността и кликни върху стрелката в дясно. Вземи ръчката (3), върни се при контролната кула (кликни върху стрелката в ляво два поредни пъти) и после използвай ръчките върху контролната кула (4). Когато приключиш пъзела, кликни върху монитора (5). Когато приключиш с тази мини игра, вземи копче (в лилаво), кликни върху стрелката сочеща на дясно (6) и кликни върху следващата стрелка водеща на дясно.

Целта на пъзела е всички лампи да светнат (1) в зелено. Гледай какви цветове се появяват върху приемника на сателита (2) и натисни цветните ръчки (3) в същия ред. Ще изиграеш 3 рунда  х 2 цвята, 3 рунда х 3 цвята, 3 рунда х 4 цвята и последния рунд ще бъде с 5 цвята. Тази мини игра е на случаен принцип. Ако сбъркаш, пъзела се рестартира и ще трябва да започнеш всичко отначало.

Целта на пъзела е да отведеш безпрепятствено кораба до финалната линия (1), като използваш бутоните отдолу. Със стрелките нагоре и надолу (2) ще насочваш кораба по време на пътуването, за да не се блъсне в препятствията. Кораба се движи сам напред. С бутон “+” (3) разбиваш преградите, които блокират пътя. Ако се блъснеш в някое от препятствията ще трябва да започнеш отначало.

Изгледай, ако искаш, преминаването.

Използвай топките и копчето върху вратата на асансьора (1) и после кликни върху вратата (2). Когато приключиш пъзела, кликни върху кабината на асансьора (3).

Целта на пъзела е да подредиш топките така, че във всеки пръстен да бъдат с еднакъв цвят.  Кликни върху синия бутон, за да видиш подсказката за решението. Зелените топки показани в решението са еквивалентни на жълтите топки в пъзела. Кликни върху топката пред празния слот и тя ще се премести там, после завърти пръстена. Вътрешния пръстен (1) се върти по часовниковата стрелка, средния пръстен (2) се върти обратно на часовниковата стрелка, а външния пръстен  (3) не се върти. Крайното решение е винаги едно и също.

Изгледай видеото, за да видиш как се преминава пъзела.

Подреди следващата част от пъзела и после кликни върху Continue.

Ниво 3

Събери 4 части от пъзел, кликни върху камерата (1), вземи 2 части от пъзел (2) и кликни върху вратата в ляво (3 – два пъти).

Събери 7 части от пъзел, кликни върху празната рамка (1), върху витрината (2) и върху автомата (3). Когато приключиш пъзела, вземи платното (4), използвай го върху празната рамка и кликни върху вратата в дясно (5 – два пъти).

Целта на пъзела е да подредиш цветовете в колони. Кликни върху квадрат и после кликни върху квадрат до него (отгоре, отдолу или от едната от двете страни) и ще им размениш местата. Кликни върху синия бутон за подсказка.

Вземи ябълката (1 – в оранжево) и мини през вратата в дясно. Събери 6 части от пъзел, вземи ябълката и кликни върху картата (2). Когато приключиш пъзела, кликни върху гишето за билети (3), кликни върху вратата в ляво (4) и после кликни върху асансьора (в средата).

Целта на пъзела е да подредиш картата така, че всички цветове да бъдат отделени един от друг. Активни са само външните части, от ляво (1) и от дясно (2). Кръговете се завъртат по часовниковата стрелка. Кликни върху синия бутон, за да видиш подсказката на решението.

Събери 5 части от пъзел, кликни върху вратата на шкафа (1) и вземи част от пъзел. Кликни върху звездната карта (2) и дисплея (3), вземи индикатора (в жълто) и после кликни върху асансьора (4).

Вземи индикатора и кликни върху камерата (1), вземи компас (2 – в синьо) и после кликни върху вратата в дясно (3). Вземи индикатор и кликни върху вратата в ляво (4), после кликни върху следващата врата в ляво (5). Вземи индикатора (6) и се върни горе (кликни върху вратата в дясно и върху асансьора).

The Tiny Bang Story

Използвай компаса върху звездната карта (1). Целта е да се синхронизират 3 части от звездната карта. Кликни и завърти с приплъзване компаса (2 – големия кръг) в някоя от двете посоки (по часовниковата стрелка или обратно на нея). Трябват ти около 3 половина завъртания по часовниковата стрелка, за да ги подредиш в права линия.

Кликни върху листите (3), вземи ключа за кода (4) и го използвай върху листите. Мести ключа по цифрите, докато не получиш с изваждане резултата на първите две цифри в ключа (5). Кликни върху синия бутон, за да видиш подсказката. Всички числа се получават чрез изваждане, решението е: 3 - 1 - 3 - 2.

Използвай индикаторите върху дисплея (6) и кликни върху тях за да въведеш цифрите, които получи (7). Вземи ябълката (8), кликни върху асансьора (9) и после кликни върху вратата в ляво.

The Tiny Bang Story

Използвай ябълките върху витрината (1), вземи монета (в розово), кликни върху вратата в дясно (2) и излез през следващата навън.

The Tiny Bang Story

Използвай монетата върху гишето за билети (1), върни се в предишната стая и се качи с асансьора горе, кликни върху големия монитор (2).

The Tiny Bang Story

Целта е да отведеш безпрепятствено самолета до площадката за кацане (1). Използвай бутоните със стрелки (2), за да движиш самолета на ляво и дясно и така да избягваш препятствията.  Самолета се движи сам надолу. Ако се блъснеш в нещо, играта ще се рестартира и ще започнеш отначало.

The Tiny Bang Story

Изгледай как се преминава тази мини игра.

Слез с асансьора долу, кликни върху вратата в дясно и после кликни върху оранжевия бутон (1). Кликни върху товарната врата (2), кликни върху кутията под бутона (3), вземи 3 колета и после кликни върху вратата в ляво (4).

The Tiny Bang Story

Вземи 2 колета, кликни върху камерата (1), вземи колета и после кликни върху вратата в ляво (2).

The Tiny Bang Story

Вземи 3 колета, кликни върху чекмеджето (1) и вземи колет, кликни върху вратата в дясно (2) и се качи с асансьора горе.

The Tiny Bang Story

Вземи колета и отвори вратата на шкафа (1). Вземи отвътре колет и кликни върху асансьора (2) излез отвън през вратата в дясно.

The Tiny Bang Story

Използвай колетите върху вратата на товарното.

The Tiny Bang Story

Подреди поредната част от пъзела и после кликни върху Continue.

The Tiny Bang Story

Ниво 4

Събери 5 части от пъзел, кликни върху кантара (1) и събери 6 пътни чанти (в жълто). Кликни върху кутията (2), вземи пътна чанта, после кликни върху вратата (3 – два пъти).

The Tiny Bang Story

Вземи 3 части от пъзел и 3 пътни чанти.

The Tiny Bang Story

Използвай пътните чанти върху кантара (1). Когато приключиш пъзела кликни върху стрелката сочеща на дясно (2).

The Tiny Bang Story

Целта на пъзела е да се постави еднакво тежък багаж от двете страни на везната. Разменяй местата на чантите, докато не се уравновеси везната. Този пъзел има повече от едно решение.

The Tiny Bang Story

Вземи 3 части от пъзел и кликни върху кръглата плоча (1). Кликни върху вратата (2), вземи част от пъзел, кликни върху люка (3), вземи част от пъзел и после кликни върху стрелката сочеща на дясно (4).

The Tiny Bang Story

Вземи 5 части от пъзел и зар (в синьо), кликни върху счупената гравюра (1) и кликни върху ключалката (2). Вземи част от гравюра (в оранжево) и после кликни върху стрелката сочеща на ляво (3).

The Tiny Bang Story

Вземи част от гравюра, кликни върху стрелката сочеща на ляво (1), вземи част от гравюра, кликни върху люка (2), вземи зар и кликни върху вратата (3 – два пъти). Вземи зар и част от гравюра (4) и се върни на пристанището (през стрелките сочещи на дясно).

The Tiny Bang Story

Използвай гравираните части върху счупената гравюра (1). Целта на пъзела е да се подреди изображение (2). Кликни върху някоя част и я постави на предполагаемото място. Ако част попадне на подходящото за нея място, вече не може да се мести, частите не се въртят. Кликни върху една от двете врати (3), вземи 2 части от пъзел и зар (4), после кликни върху стрелката сочеща на ляво (5).

The Tiny Bang Story

Използвай заровете върху диска (1). Когато приключиш пъзела вземи зелената ръчка (2) и кликни върху стълбата (3).

The Tiny Bang Story

Целта на пъзела е да преместиш заровете по местата оцветени в техния цвят. Кликни върху някой зар, който е свързан с линия до празен слот и зара ще се премести. Началното положение и решението са винаги едни и същи. Решението е (от стартова позиция):

Премести червения зар в жълтия слот

Премести зеления зар в червения слот

Премести синия зар в централния слот

Премести жълтия зар в синия слот

Премести зеления зар в зеления слот

Премести червения зар в червения слот

Премести жълтия зар в жълтия слот

Премести синия зар в синия слот

Изгледай преминаването на пъзела.

Събери 3 части от пъзел и кликни върху разкъсаната карта (1) и кутията с такъми (2). Кликни върху вратата на шкафа (3), вземи част от пъзел и плувка (в розово), кликни върху вратата на гардероба (4), вземи част от пъзел и после кликни върху стълбата (5).

The Tiny Bang Story

Вземи кораб с кабар (в жълто), вдигни капака на шахтата (1) и вземи кораб с кабар. Отвори делвата (2), вземи плувка, кликни върху кутията (3) и вземи плувка. Кликни върху ръчката(4), вземи плувка и после отиди на ляво (през стрелката) (5).

The Tiny Bang Story

Вземи кораб с кабар и плувка, после кликни върху вратата (1). Вземи кораб с кабар и плувка (2), отиди на дясно (3) и продължи на дясно до пристанището.

The Tiny Bang Story

Вземи 2 кораба с кабар и плувка и кликни върху капака на земята (1), вземи плувка. Кликни върху една от двете врати (2), вземи 2 кораба с кабар и 2 плувки (3), отиди на ляво (4) и се качи нагоре по стълбата.

The Tiny Bang Story

Използвай плувките върху кутията с такъми (1). Когато завършиш пъзела, вземи част от карта, използвай частта от картата върху разкъсаната карта и после използвай корабите с кабар върху картата (2 – в описания ред).

Целта на пъзела е да подредиш плувките в кутията така, че да не се застъпват и да няма свободни места. Хвани и премести някоя плувка в кутията, частите остават подвижни докато бъде приключен пъзела.

Целта на пъзела е да свържеш корабите с еднакъв цвят така, че да не се пресичат маршрутите им. Кликни върху някой кораб и после плъзгай курсора до друг в същия цвят. Ако сбъркаш траекторията, просто върни назад курсора, ако пътя е вече завършен, кликни върху някой от двата свързани помежду си кораба и пътя ще бъде изтрит.

The Tiny Bang Story

Вземи ключа, кликни върху стълбата (1), отиди на дясно до пристанището и използвай ключа върху ключалката (2).

Подреди следващата част от планетата и натисни Continue.

Ниво 5

Събери 5 части от пъзел, кликни върху вратата на машинното (1), после вземи клапан (в жълто). Кликни върху капака на пода (2), вземи клапан. Кликни върху стъклената врата (3 – два пъти).

Събери 5 части от пъзел, вземи клапан и кликни върху портрета (1) и заключената врата (2). Събери 4 плочки от портрет (в синьо), кликни върху фонтана (3), вземи клапан и плочка от портрет (4) и после кликни върху стъклената врата (5 – два пъти).

Събери 5 плочки от портрет и влез вътре през стъклената врата.

Използвай плочките върху портрета (1). Когато приключиш пъзела вземи клапан и излез през стъклената врата (2).

Целта на пъзела е да се възстанови портрета. Кликни върху една от осветените плочки, за да поставиш своята първа плочка. Трябва да избереш да продължиш по някоя от следващите осветени плочки. Ако стигнеш до задънен край, натисни бутон Cancel и ще рестартираш пъзела. Виж решението начертано на снимката, започни от 1 и следвай посоката на стрелките до 2.

Изгледай, ако искаш, как се преминава този пъзел.

Използвай клапаните върху вратата на машинното (1). Когато приключиш пъзела влез през стъклената врата (2).

Целта на пъзела е да поставиш клапаните на подходящите места, за да източиш водата във фонтана. Вземи клапан (1) и го постави на някое от подходящите места (2). Когато наредиш правилно клапаните, сините (тече вода) индикатори (3) на тръбите  ще се превъртан в черни (не тече вода). Виж на снимката на кои места трябва да се поставят клапаните.

Кликни върху фонтана (1), вземи две части от пъзел и ключ (2), използвай ключа върху вратата (3) и кликни върху стъпалата (4).

Събери 4 части от пъзел и кликни върху левите стъпала.

Събери 5 части от пъзел, кликни върху часовника (1), кликни върху етажерката (2) и вземи римска цифра (в жълто). Кликни върху игралната дъска (3), събери 3 части от пъзел (4) и кликни върху стъпалата (5).

Вземи 2 римски цифра и кликни върху сейфа (1). Кликни върху вътрешния (червен) и после върху външния (сив) пръстен (2) за да въведеш цифрите (3 – подсказката е върху игралната дъска: B1 и C3). Вземи от сейфа стрелка на часовник и слез по стъпалата в дясно (4).

Вземи 3 римски цифри, кликни върху фонтана (1), вземи римска цифра и стрелка (2) и кликни върху стъклената врата (3).

Вземи 3 римски цифри, върни се вътре и се качи по стъпалата до горе.

Използвай римските цифри и стрелките върху часовника (1), кликни върху стъпалата (2) и вземи част от пъзел (3).

Възстанови последната част от планетата и натисни Continue.

Кликни върху грамофона (1), за да чуеш произволна мелодия от играта, кликни върху стрелката в дясно (2) и ако кликнеш върху някой квадрат (3) ще можеш да преиграеш всеки от 20 пъзела или мини игри.

Поздравления! Успешно завърши The Tiny Bang Story и възстанови малката планета.