Dark Tales: Edgar Allan Poe - The Gold Bug [BG]

Автор AdventurersBG
Описание Пач превеждащ играта Dark Tales: Edgar Allan Poe - The Gold Bug на български.

Колективен превод:
rozi4ka80
Avaddon
CherryPop1210
d3n14ka
toshkoo
и др.
Големина на файла 4 kb
Дата неделя 14 януари 2018 - 12:27:56
Сваляния 1043
Файл
Рейтинг
 10.0 - 4 гласа 

Коментари

пламъчето [15 яну : 19:05] Dark Tales: Edgar Allan Poe - The Gold Bug
Коментари: 51
Сговорна дружина планина повдига ;-) И благодарности към дружината... rozi4ka80, Avaddon, CherryPop1210, d3n14ka, toshkoo и другите -))
Отговори на това
rorosims [17 яну : 19:40] Dark Tales: Edgar Allan Poe - The Gold Bug
Коментари: 30
По 3 превода на година и те некадърни. Смотания ви пач прецаква играта и тя изключва! Да живеят руснаците и техните перфектни преводи!
Отговори на това
xameleona89 [18 яну : 01:26] Dark Tales: Edgar Allan Poe - The Gold Bug
Коментари: 6
Местонахождение: София
Днес свалих играта точно от руския сайт и си върви нормално. А това е отличителна българска черта.... Не стига дето получава превод за игра ами и неблагодарно мрънкя че нещо не му допада. Като си толкова "кадърен" направи ти превод... Като си толкова "кадърен" направи повече от 3 пача за година.... Като си толкова "кадърен" вместо да хленчиш направи нещо. Като си толкова "кадърен" има система за преводи, дай своя принос, за да станат повече и по-добри преводите. По-добре смени ник-а защото петниш името на един човек благодарение на който адвенчърс игрите станаха популярни. Ще те помоля да не отговаряш нищо, а да вървиш на МАЙНАТА СИ! Неблагодарено *****нце!
Отговори на това
rorosims [24 яну : 23:40] Ре: Dark Tales: Edgar Allan Poe - The Gold Bug
Коментари: 30
Че , аз имам именно това предвид, че игрите от руските сайтове вървят безупречно! И просто не ми трябва БГ превод. А ти, като имаш претенции по добре виж как си ги изказал. Дори и да не съм уважил труда на преводачите и сайта, това не ти дава право да сипеш хули и обиди, да учиш потребителите какъв ник-нейм да си сложат , дори и да решават дали ще отговорят на нечий коментар и как!
От такива първосигнални боклуци виждащи нещата само в черно и бяло, поради едноклетъчния си мозък , всичко в тази държава е на това положение!
Отговори на това
didka222 [25 яну : 07:44] Ре: Ре: Dark Tales: Edgar Allan Poe - The Gold Bug

Коментари: 403
Местонахождение: Шумен
rorosims, от това изказване прозира липсата на бяло, дори и да си ограничен само в черния спектър, моля и теб, и хамелеона, въздържайте се от обиди. Иначе никой не възпира никого да си изкаже мнението.
Относно проблемите в България, идвало ли ти е наум, че точно само защото мнозинството дава мнения, в повечето случаи критични с гръмкото название "градивни", на малцината донкихотовци осмелили се да тръгнат срещу течението. Няма как да се промени нещо без да се положат усилия. От всички.


[ редактиран 25 яну : 07:55 ]
Отговори на това
rorosims [11 фев : 20:23] Ре: Ре: Ре: Dark Tales: Edgar Allan Poe - The Gold Bug
Коментари: 30
Да. Права сте. И ще ви се извиня. Позволих си неоправдано лош език по две причини! Едната е, че не съм се обръщал към въпросното същество наречено "хамелион" и втората е, че не аз пръв съм използвал обидни думи! (Което не ме оправдава де!) Мога да разбера, че някой е недоволен от коментара ми виждайки в него неуважение и неблагодарност, към труда на колектива тук и е "скочил" в негова защита , но не е това начина! А за ситуацията в държавата , това имах предвид , много хора не си знаят мястото! От дребния пример на правораздаващи тук, до мащабите в политиката! Усилия трябват , но нека първо ни "дойде на ум",каква е дефиницията на тази дума . И тогава може и да ги положим.
Отговори на това
herkules72 [21 яну : 10:48] Dark Tales: Edgar Allan Poe - The Gold Bug
Коментари: 24
Кой е този руски саит?

Все така
Отговори на това
didka222 [21 яну : 20:56] Dark Tales: Edgar Allan Poe - The Gold Bug

Коментари: 403
Местонахождение: Шумен
Ако не се превежда играта, свалете наново пача.
Отговори на това
xameleona89 [21 яну : 21:08] Dark Tales: Edgar Allan Poe - The Gold Bug
Коментари: 6
Местонахождение: София
Аз я свалих играта от РУ-тракера и си върви всичко ок :)
Отговори на това

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрация