Adventurers Community
https://adventurersbg.info/forum/

Интеграция на сайта с форума
https://adventurersbg.info/forum/viewtopic.php?f=11&t=789
Страница 1 от 1

Автор:  HeBuguM [ 04 Мар 2010, 19:25 ]
Заглавие:  Интеграция на сайта с форума

Днес беше направена интеграция на сайта с форума. Това значи, че вече се влиза и на двете места с една и съща регистрация - тази от сайта. Та общо взето сега можете да попаднете в едно от следните групи:

1. Имате регистрация само във форума. Необходимо е само първото ви логване да е през сайта, след което вече няма да е от значение през къде влизате, и на двете места ще ползвате тази регистрация. Логването става с потребителското име и парола от акаунта ви във форума.

2. Имате регистрация и във форума и в сайта, но са с едни и същи потребителски имена. При тази ситуация единственото необходимо е да се логнете в сайта или форума с потребителското име и парола, които са на акаунта ви в сайта и ще си ползвате и форума и сайта с него акаунт.

3. Имате регистрация във форума и в сайта, но са с различни потребителски имена. Тук вече идва неудобството. Понеже тази от форума вече няма да ви даде да се логнете с нея, ще трябва да го направите с тази, която сте имали в сайта. След това пишете в тази тема за да свържа двата акаунта и ще може да продължите да пишете във форума с акаунта, с който сте го правили до сега.

4. Нямате никъде регистрация :) с други думи сте нов потребител. В този случай си правите регистрация през сайта и влизате с нея и на двете места.

Съжаляваме ако сме причинили неудобство на някой, но е направено за улеснение на сегашните и бъдещите потребители за това се надяваме да проявите разбиране.

Ако имате каквито и да било проблеми с влизането в сайта след направените промени можете да се свържете с нас през формата за контакти или на имейл адреса ни AdventurersBG@gmail.com

Автор:  Hanibal_Lektar [ 04 Мар 2010, 19:39 ]
Заглавие:  Re: Интеграция на сайта с форума

БРАВО !!! Супер удобно е така ...

Автор:  Pafcheto [ 15 Яну 2011, 18:06 ]
Заглавие:  Re: Интеграция на сайта с форума

Вършите прекрасна работа,направо съм възхитен от вас.Благодаря ви! :allup:

Автор:  miglenaciq [ 08 Окт 2011, 11:29 ]
Заглавие:  Re: Интеграция на сайта с форума

Огромни благодарности на целия екип-наистина вършите страхотна работа-винаги когато ми се играе някоя игра проверявам първо при вас.Продължавайте да ни радвате със все нови и забавни игри и преводи

Автор:  Altie [ 02 Ное 2012, 13:09 ]
Заглавие:  Re: Интеграция на сайта с форума

Сайтът ви е забележителен!!! От страшно много време играя само игри, изтеглени оттук (не буквално разбира се), но чак вчера се загледах по подробно в нещата. И ми хареса още повече. Предполагам, че не му е мястото тук на този коментар, но не можах да се сдържа, а тепърва ще разглеждам форума :oops:

Така или иначе хиляди благодарности от мен за всичко! :flower:

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/