Автор |
Съобщение |
enigma
|
Заглавие: Закупуване на игра от Adventure Shop Публикувано на: 12 Май 2011, 11:33 |
|
Регистриран на: 06 Апр 2010, 03:41 Мнения: 14 Изразил благодарност: 0 Получил благодарност: 2
|
Решил съм да си купя една игра от http://eu-adventureshop.gamesplanet.com/Ама не знам какво трябва да се напише в Billing address. На Address line мога ли директно да си напиша на Български: Ж.К. XXX БЛОК XXX ВХОД X ЕТАЖ X АПАРТАМЕНТ XX И на Postcode кода на града или кода на квартала трябва да се напише? Ако някой е купувал онлайн игри нека сподели.
|
|
 |
|
 |
HeBuguM
|
Заглавие: Re: Закупуване на игра от Adventure Shop Публикувано на: 12 Май 2011, 15:13 |
|
 |
Администратор |
 |
Регистриран на: 24 Ное 2007, 14:03 Мнения: 86 Изразил благодарност: 7 Получил благодарност: 52 Медали: 2
|
Адреса трябва да е на латиница, ако не знаеш пощенския код на квартала ти то пишеш на града. Между другото това е при плащане с кредитна карта, а не е дебитна.
Не забравяй, че до 15ти този месец имаш право на 20% отстъпка, при разплащането използвай промо кода: ADVENTURERSBG
Преди да си редактираш поста беше питал дали може да се тегли наново. Да можеш да си я теглиш колкото пъти си искаш и да си я запишеш на диск също можеш.
|
|
 |
|
 |
enigma
|
Заглавие: Re: Закупуване на игра от Adventure Shop Публикувано на: 12 Май 2011, 19:05 |
|
Регистриран на: 06 Апр 2010, 03:41 Мнения: 14 Изразил благодарност: 0 Получил благодарност: 2
|
HeBuguM написа: Адреса трябва да е на латиница, ако не знаеш пощенския код на квартала ти то пишеш на града. Между другото това е при плащане с кредитна карта, а не е дебитна.
Не забравяй, че до 15ти този месец имаш право на 20% отстъпка, при разплащането използвай промо кода: ADVENTURERSBG
Преди да си редактираш поста беше питал дали може да се тегли наново. Да можеш да си я теглиш колкото пъти си искаш и да си я запишеш на диск също можеш. Само не разбирам за какво ми искат адреса, след като си плащам online и после си свалям играта online? Редактирах го защото после прочетох в сайта им как става работата. разбрах че мога да свалям играта след като си платя от сайта стотици пъти и да я инсталирам на стотици компа, ама за да я играя мога само 5 пъти да я активирам.
|
|
 |
|
 |
3pacalypse Now
|
Заглавие: Re: Закупуване на игра от Adventure Shop Публикувано на: 12 Май 2011, 23:41 |
|
Регистриран на: 24 Ное 2007, 15:27 Мнения: 736 Местоположение: Пловдив Изразил благодарност: 65 Получил благодарност: 97 Медали: 13
|
Най-вероятно е просто рутинно.
_________________ Proud Owner of 41 Gaming Consoles
|
|
 |
|
 |
enigma
|
Заглавие: Re: Закупуване на игра от Adventure Shop Публикувано на: 13 Май 2011, 06:21 |
|
|
Два часа се опитвах да си поръчам игра с една MasterCard и нищо не става. В Cardholder’s name написах името на собственика на картата, в Verification code пиша трите цифри от задната страна на картата, както е дадено в изплуващото балонче. Пиша и датата в Card’s expiry date. В Card number пиша 16-те цифри от предната страна на картата. И като дам на Confirm your order показва че отработва информацията и пак ме връща в горната част на същата страница и с празни полета в Credit card details. Пробвах в полето Card number да напиша само първите 4 цифри, после само последните 4 цифри или само последните 8 цифри и пак нищо не става. Някой ще ми каже ли къде бъркам или сайта е бъгав.
|
|
 |
|
 |
HeBuguM
|
Заглавие: Re: Закупуване на игра от Adventure Shop Публикувано на: 13 Май 2011, 19:18 |
|
 |
Администратор |
 |
Регистриран на: 24 Ное 2007, 14:03 Мнения: 86 Изразил благодарност: 7 Получил благодарност: 52 Медали: 2
|
Правилно го правиш. Пак казвам, че има значение дали е дебитна или кредитна карта. В случая се изисква кредитна карта и с дебитна както и да попълваш данните няма да стане. Сайта им със сигурност не е бъгав  Можеш да пробваш да си направиш PayPal акаунт с тази карта и така да си платиш. Това купуване на игра ще стане историческо 
|
|
 |
|
 |
3pacalypse Now
|
Заглавие: Re: Закупуване на игра от Adventure Shop Публикувано на: 13 Май 2011, 19:22 |
|
Регистриран на: 24 Ное 2007, 15:27 Мнения: 736 Местоположение: Пловдив Изразил благодарност: 65 Получил благодарност: 97 Медали: 13
|
За всеки случай аз писах на колегите там. Очаквам отговора им, но наистина през Paypal никой не би трябвало да има проблем.
|
|
 |
|
 |
enigma
|
Заглавие: Re: Закупуване на игра от Adventure Shop Публикувано на: 14 Май 2011, 06:27 |
|
|
|
 |
|
 |
HeBuguM
|
Заглавие: Re: Закупуване на игра от Adventure Shop Публикувано на: 14 Май 2011, 10:47 |
|
 |
Администратор |
 |
|
16-те цифри от предната част на картата се пишат в "Card number". До кога е валидна също пише на тази част като първата цифра е месеца втората годината. Имената на латиница както са написани на картата (пробвай с главни букви) и последните 3 цифри от гърба на картата (те са отделени по някакъв начин от другите) във "Verification code".
За трети път казвам щом пише "Credit card details" значи хората изискват кредитна карта, а не дебитна. При следващия ти пост моля те напиши ми дали е кредитна или дебитна и ще се свържа със сайта да ги попитам относно проблема ти.
|
|
 |
|
 |
enigma
|
Заглавие: Re: Закупуване на игра от Adventure Shop Публикувано на: 14 Май 2011, 14:34 |
|
|
HeBuguM написа: За трети път казвам щом пише "Credit card details" значи хората изискват кредитна карта, а не дебитна. При следващия ти пост моля те напиши ми дали е кредитна или дебитна и ще се свържа със сайта да ги попитам относно проблема ти. Вече писах в предният пост че картата не е моя и не е в мен. Собственикът е пазарувал с нея в eBay без проблеми. От него разбрах че 3-те цифри от гърба на картата за Verification code значели че картата е кредитна.
|
|
 |
|
 |
HeBuguM
|
Заглавие: Re: Закупуване на игра от Adventure Shop Публикувано на: 14 Май 2011, 14:42 |
|
 |
Администратор |
 |
|
Не е вярно това с цифрите, всички карти си имат такъв код и на много места може да се пазарува с тях понеже нямат изисквания да са кредитни. Сега ще им пиша да ми кажат какъв може да е проблема и ще ти кажа какво са отговорили, ако вече не си се отказал от покупката 
|
|
 |
|
 |
enigma
|
Заглавие: Re: Закупуване на игра от Adventure Shop Публикувано на: 14 Май 2011, 17:39 |
|
|
HeBuguM написа: ако вече не си се отказал от покупката  Промо кода до 15 вкючително ли е или утре 15 вече няма да е активен?
|
|
 |
|
 |
3pacalypse Now
|
Заглавие: Re: Закупуване на игра от Adventure Shop Публикувано на: 14 Май 2011, 18:39 |
|
|
Ако не се лъжа трябва да е активен до 12 часа на 15ти
|
|
 |
|
 |
enigma
|
Заглавие: Re: Закупуване на игра от Adventure Shop Публикувано на: 14 Май 2011, 19:43 |
|
|
С PayPal стана за нула време. Благодаря за помощта.
|
|
 |
|
 |
didka222
|
Заглавие: Re: Закупуване на игра от Adventure Shop Публикувано на: 15 Май 2011, 20:26 |
|
 |
Глобален модератор |
 |
Регистриран на: 22 Юни 2008, 09:11 Мнения: 1012 Изразил благодарност: 47 Получил благодарност: 163 Медали: 29
|
Честито 
_________________ Ако искате да получите от мен отговор на въпрос, задайте го на БЪЛГАРСКИ!!!След като не полагате елементарни усилия, не виждам причина, аз да се напрягам два пъти: първо - да разчета написаното и второ - да потърся отговора.
|
|
 |
|
 |
|