Adventurers Community
https://adventurersbg.info/forum/

Как да инсталираме пач
https://adventurersbg.info/forum/viewtopic.php?f=2&t=1154
Страница 1 от 1

Автор:  HeBuguM [ 20 Май 2011, 13:58 ]
Заглавие:  Как да инсталираме пач

За да инсталираш пач, който превежда игра на български, трябва да имаш някъде преди това инсталирана самата игра, за която е пача. Аз например си инсталирам игрите в определен диск. В диска на долната снимка имам инсталирани няколко игри и искам да добавя български текст на Хроники на Сънищата 5.

Изображение

След като вече имаш инсталирана играта е време да стартираш и пача. Използвай бутона със стрелка Напред >, докато стигнеш до прозореца на долната снимка. Тук натисни бутон Преглед...

Изображение

Сега остава да откриеш къде се намира инсталираната игра. Трябва предварително да знаеш къде се намира тя. Натисни + пред My Computer, за да се видят всички дялове от компютъра, както е показано на долната снимка.

Изображение

Избери диска, в който е инсталирана играта (при мен той е F).

Изображение

Сега потърси в диска на компютъра папката на инсталираната предварително игра и я маркирай (с ляв клик на мишката).
После натисни средния бутон отдолу, на който пише ОК.

Изображение

Вече е избрана папката, която ти трябва и остава да довършиш инсталацията. Натисни бутон Напред >.

Изображение

Компютъра ти показва за пореден път къде ще се инсталира пача, потвърди като натиснеш бутон Инсталирай. Ще се появи бяла линия, която ще започне да се запълва в зелен цвят.

Изображение

Когато линията се запълни в зелено ще се появи последната част от инсталатора. Натисни бутон Край и всичките ти мъки ще бъдат до тук.

Изображение

Вече остава да отвориш отново папката на играта, там където беше инсталирана преди това и в която добави пача, който я превежда на български.

Изображение

Избери иконата, която стартира играта и се отпусни спокойно да играеш, защото сме се погрижили и за нея да има упътване как се преминава. Успех!

Изображение

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/