Автор |
Съобщение |
Bobkata
|
Заглавие: Подарявам игри в Steam (обновяема тема) Публикувано на: 18 Мар 2016, 20:11 |
|
Регистриран на: 09 Фев 2013, 12:29 Мнения: 30 Местоположение: София Изразил благодарност: 1 Получил благодарност: 1
|
Здравейте. Имам (и ще имам) ключове за много и разнообразни игри в Steam. За да ви подаря ключ, пишете в темата. Следете темата, при всеки нов ключ за подарък ще обновявам това мнение. Първият, който пише, че иска дадена игра, я получава (Steam ключ на лично съобщение). Всеки регистриран потребител има право на един ключ за дадена игра. Моля, при всеки подарен и използван ключ, да пишете в темата.Подарявам: EnclaveTrinium WarsPost MortemHolo Drive - подарена на KGam3S NyctophobiaPirates of Black CoveCommander: Conquest of the AmericasDead BreedAgent Awesome
_________________ На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Последна промяна Bobkata на 08 Апр 2016, 17:01, променена общо 3 пъти
|
|
 |
|
 |
KGam3S
|
Заглавие: Re: Подарявам игри в Steam (обновяема тема) Публикувано на: 05 Апр 2016, 21:52 |
|
Регистриран на: 05 Апр 2016, 21:44 Мнения: 2 Изразил благодарност: 0 Получил благодарност: 0
|
Извинявaй, но съм пръв и искaм игрaтa Holo Drive!Името ми в стийм е KGam3S но aко не стaне нaпиши krasimirkun.Aко имaш FREE Cs:Go ми кaжи  . Поздрaви!
|
|
 |
|
 |
KGam3S
|
Заглавие: Re: Подарявам игри в Steam (обновяема тема) Публикувано на: 05 Апр 2016, 22:08 |
|
Регистриран на: 05 Апр 2016, 21:44 Мнения: 2 Изразил благодарност: 0 Получил благодарност: 0
|
Нов стийм-Born4party1 и приятелите ми ме виждaт кaто krasimirkurstar или кaто krasimirkun!Може дa дaдеш и своя стийм дa ти прaтя покaнa!!!!!
|
|
 |
|
 |
Bobkata
|
Заглавие: Re: Подарявам игри в Steam (обновяема тема) Публикувано на: 06 Апр 2016, 17:30 |
|
Регистриран на: 09 Фев 2013, 12:29 Мнения: 30 Местоположение: София Изразил благодарност: 1 Получил благодарност: 1
|
KGam3S, изпратих ти ключ на лично съобщение. Моят Steam е flashr3cords или Борислав Георгиев.
_________________ На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
|
|
 |
|
 |
trip70
|
Заглавие: Re: Подарявам игри в Steam (обновяема тема) Публикувано на: 16 Апр 2016, 14:11 |
|
Регистриран на: 16 Апр 2016, 14:05 Мнения: 1 Изразил благодарност: 0 Получил благодарност: 0
|
ако може да ми подариш цялата поредица Call of Duty
|
|
 |
|
 |
|