Автор |
Съобщение |
walkthrough_guy
|
Заглавие: Някои видео помагала правени от мен Публикувано на: 27 Мар 2022, 17:06 |
|
Регистриран на: 25 Мар 2022, 19:33 Мнения: 6 Изразил благодарност: 0 Получил благодарност: 0
|
Тук ще сложа линкове на някои видове помагала правени от мен, като започна с Tales of Monkey Island поредицата, тъй като това ми е една от любимите игри, а и видях че има видео помагало само за 5-та част. Това е за първата част на поредицата Tales of Monkey Island - Launch of the Screaming Narwhal. Това помагало и следващото от поредицата са стъпка по стъпка помагала без коментари и затова доста често ще ме виждате как се връщам на някои места. Ето го и линка: https://www.youtube.com/watch?v=n4EPvx2PdKY&t=464s
|
|
 |
|
 |
walkthrough_guy
|
Заглавие: Re: Някои видео помагала правени от мен Публикувано на: 27 Мар 2022, 17:10 |
|
Регистриран на: 25 Мар 2022, 19:33 Мнения: 6 Изразил благодарност: 0 Получил благодарност: 0
|
Това е линк към видео помагало за втората част от поредицата наречена Tales of Monkey Island - The Siege of Spinner Cay. Отново помагалото е стъпка по стъпка без коментари и ще се връщам на вече посетени места по няколко пъти. Следващите помагала ще имат добавени картинки на места с мои размишления и текст понеже са правени с нова програма. Ето линк към видео помагалото: https://www.youtube.com/watch?v=FzBrOsVxEZQ
|
|
 |
|
 |
walkthrough_guy
|
Заглавие: Re: Някои видео помагала правени от мен Публикувано на: 27 Мар 2022, 21:25 |
|
|
Линк към 3-та игра от поредицата наречена Tales of Monkey Island Chapter 3 - Lair of the Leviathan. Следващите помагала ще са разделени на няколко части защото ще имат добавени хитроумни (или не чак толкова хитроумни) бележки и рисунки към тях, а това изисква време. Надявам се да ви харесат! https://www.youtube.com/watch?v=GQvdjjS ... 7E&index=3
|
|
 |
|
 |
walkthrough_guy
|
Заглавие: Re: Някои видео помагала правени от мен Публикувано на: 28 Мар 2022, 00:47 |
|
|
|
 |
|
 |
didka222
|
Заглавие: Re: Някои видео помагала правени от мен Публикувано на: 28 Мар 2022, 19:14 |
|
 |
Глобален модератор |
 |
Регистриран на: 22 Юни 2008, 09:11 Мнения: 1023 Изразил благодарност: 47 Получил благодарност: 167 Медали: 29
|
За уолк може да се добавя само 1 линк или плейлист. В случая направи плейлист само за 3 част.
_________________ Ако искате да получите от мен отговор на въпрос, задайте го на БЪЛГАРСКИ!!!След като не полагате елементарни усилия, не виждам причина, аз да се напрягам два пъти: първо - да разчета написаното и второ - да потърся отговора.
|
|
 |
|
 |
walkthrough_guy
|
Заглавие: Re: Някои видео помагала правени от мен Публикувано на: 28 Мар 2022, 19:22 |
|
|
Ще изпратя целият плейлист! Дано да проработи! Те всичките видеа за тази поредица са на един плейлист! Като направя последното видео на 3-та част от поредицата ще изпратя целият плейлист!
|
|
 |
|
 |
walkthrough_guy
|
Заглавие: Re: Някои видео помагала правени от мен Публикувано на: 31 Мар 2022, 23:54 |
|
|
|
 |
|
 |
|