Автор |
Съобщение |
Fr33style
|
Заглавие: Набираме екип Публикувано на: 22 Мар 2009, 18:59 |
|
 |
Администратор |
 |
Регистриран на: 25 Ное 2007, 15:01 Мнения: 655 Местоположение: София Изразил благодарност: 43 Получил благодарност: 55 Медали: 12
|
Дойде моментът и ние да се обърнем към вас за помощ.  От днес започва конкурсът за набиране на новинари и преводачи. Можете да се свържите с нас чрез контакт формата на този адрес: ЦЪКИзисквания за новинар: Години: от 16 до 55  Познания по чужд език: Добри (тук е нужно ако превеждате някоя новина от чужд сайт) Добра грамотност и новинарски умения Да бъдете редовни и отговорни Да следите за най-различни новини от света на адвенчър и куест жанра и да ги попълвате тук Добра воля  Изисквания за преводач: Години: от 16 до 55  Познания по чужд език: Много добри (най-вече по английски) Да обичате да играете адвенчър и куест игри (много по-лесно е да превеждате паралелно докато играете дадената игра) Грамотност Свободно време (на ден около 2 часа са достатъчни  ) Да бъдете редовни и отговорни Да не закъснявате със срока си за превода на дадено помагало или пач Добра воля  Моля да не участват в конкурса хора, които мислят че няма да могат да бъдат полезни на екипа ни и няма да могат да се справят и да се задържат и утвърдят като добри новинари и преводачи. Това не е лесна работа. Заплащане няма! Всичко го правим за удоволствие на потребителя!
|
|
 |
|
 |
4140140
|
Заглавие: Още един мини конкурс Публикувано на: 04 Юли 2009, 21:46 |
|
 |
Глобален модератор |
 |
Регистриран на: 01 Яну 2008, 14:25 Мнения: 801 Изразил благодарност: 25 Получил благодарност: 142 Медали: 22
|
Този път без "конкурс". Мисля, че ще са ни от полза и хора без грамотност и познания по чужди езици  . Ако някой умее да работи с програмите за редактиране на изображения и картинки винаги е добре дошъл. Става въпрос за вкарване на текст или надписи в разните картинки и бутони от игрите. Или рисуване на БГ буквички,които в последствие ще служат за изобразяване на субтитрите. Също така ни трябват и желаещи за тестване на готовите БГ пачове. Не си мислете , че работата ще ви е лесна. В повечето случаи при проблеми ще се налага да преинсталирате по много пъти една и съща игра  .Задачата ви ще е да съобщавате за проблемите с които се сблъсквате в процеса на играта. Заплащане както винаги НЯМА. Единственното , което мога да обещая е, че при всеки успех участвалите в проекта ще могат да кажат - " Аз съм участвал при създаването на тази игра. Ако не вярваш виж - името ми е написано в нея " Всеки желаещ за някоя от дейностите може да ми остави лично съобщение или да се свърже чрез контакт формата - ЦЪК
_________________  Някои игри вместо системни изисквания имат системни изнудвания.
|
|
 |
|
 |
taneto1983
|
Заглавие: Re: Набираме екип Публикувано на: 23 Ное 2010, 00:50 |
|
Регистриран на: 23 Ное 2010, 00:45 Мнения: 1 Изразил благодарност: 0 Получил благодарност: 0
|
искам да участвам в преводите на игрите
|
|
 |
|
 |
xploziv_mc
|
Заглавие: Re: Набираме екип Публикувано на: 25 Авг 2011, 12:32 |
|
Регистриран на: 24 Авг 2011, 19:18 Мнения: 4 Изразил благодарност: 0 Получил благодарност: 0
|
Изисквания за преводач:
Години: 16 Познания по чужд език: Ами добре съм с английския Кефят ме такива игри! Грамотност: хмммм....Да Свободно време: Мноооого свободно време! Да бъдете редовни и отговорни-Такъв ще съм Да не закъснявате със срока си за превода на дадено помагало или пач: Няма... Добра воля:Ами щом пиша тук я имам!
Допълнителна информация:Превел съм една игра с име Minecraft, но за съжаление не знам как да я кирилизирам, защото сега излиза на маймуница
|
|
 |
|
 |
3pacalypse Now
|
Заглавие: Re: Набираме екип Публикувано на: 25 Авг 2011, 15:01 |
|
Регистриран на: 24 Ное 2007, 15:27 Мнения: 736 Местоположение: Пловдив Изразил благодарност: 65 Получил благодарност: 97 Медали: 13
|
Имаш ЛС
_________________ Proud Owner of 41 Gaming Consoles
|
|
 |
|
 |
globey
|
Заглавие: Re: Набираме екип Публикувано на: 06 Окт 2011, 09:43 |
|
Регистриран на: 06 Окт 2011, 09:40 Мнения: 1 Изразил благодарност: 0 Получил благодарност: 0
|
Години: 22 Познания по чужд език: Да - английски. Добра грамотност и новинарски умения - Смятам, че я имам. Да бъдете редовни и отговорни - Разбира се. Да следите за най-различни новини от света на адвенчър и куест жанра и да ги попълвате тук - Добре. Добра воля - Да.
|
|
 |
|
 |
starsssss
|
Заглавие: Re: Още един мини конкурс Публикувано на: 26 Ное 2011, 21:04 |
|
Регистриран на: 11 Яну 2011, 23:14 Мнения: 1 Изразил благодарност: 0 Получил благодарност: 0
|
4140140 написа: Ако някой умее да работи с програмите за редактиране на изображения и картинки винаги е добре дошъл. Става въпрос за вкарване на текст или надписи в разните картинки и бутони от игрите. Или рисуване на БГ буквички,които в последствие ще служат за изобразяване на субтитрите. Коментара в темата е от доста време, но все пак реших да пиша. Мога да работя с фотошоп (много добре). Ако мислите, че ще съм полезна с нещо, ще се радвам да помогна с каквото мога. Имам доста свободно време (поне за сега).
|
|
 |
|
 |
didka222
|
Заглавие: Re: Набираме екип Публикувано на: 26 Ное 2011, 22:09 |
|
 |
Глобален модератор |
 |
Регистриран на: 22 Юни 2008, 09:11 Мнения: 1012 Изразил благодарност: 47 Получил благодарност: 163 Медали: 29
|
Коментара е винаги в сила Изпрати си скайпа на ЛС или на мейла на сайта, за да се свържем с теб.
_________________ Ако искате да получите от мен отговор на въпрос, задайте го на БЪЛГАРСКИ!!!След като не полагате елементарни усилия, не виждам причина, аз да се напрягам два пъти: първо - да разчета написаното и второ - да потърся отговора.
|
|
 |
|
 |
Bliznaca
|
Заглавие: Re: Набираме екип Публикувано на: 22 Фев 2014, 21:40 |
|
Регистриран на: 20 Фев 2014, 23:47 Мнения: 1 Изразил благодарност: 0 Получил благодарност: 0
|
Мога да тествам игри с бг пачове, игри като The Walking Dead.
|
|
 |
|
 |
didka222
|
Заглавие: Re: Набираме екип Публикувано на: 23 Фев 2014, 20:29 |
|
 |
Глобален модератор |
 |
Регистриран на: 22 Юни 2008, 09:11 Мнения: 1012 Изразил благодарност: 47 Получил благодарност: 163 Медали: 29
|
Имаме нужда от хора, но не такива които да действат толкова избирателно.
_________________ Ако искате да получите от мен отговор на въпрос, задайте го на БЪЛГАРСКИ!!!След като не полагате елементарни усилия, не виждам причина, аз да се напрягам два пъти: първо - да разчета написаното и второ - да потърся отговора.
|
|
 |
|
 |
galabi
|
Заглавие: Re: Набираме екип Публикувано на: 15 Юни 2014, 13:56 |
|
Регистриран на: 24 Юни 2012, 16:05 Мнения: 4 Изразил благодарност: 1 Получил благодарност: 1
|
Добре де аз искам да попитам мога ли да се опитам да правя текстови помагала? Не искам да превеждам, че нито съм добра в рисуването нито-нищо.. Просто искам да правя скрийнтшонти и да ограждам, както вие правите в текстовите помагала. Ако се справям - супер. Но най-много свободно време имам през лятото. И предполагам мога, която игра си харесам да я добавям в сайта с текстово помагало. За повече информация - пишете ми, за да разбера кое как става. 
|
|
 |
|
 |
didka222
|
Заглавие: Re: Набираме екип Публикувано на: 15 Юни 2014, 15:33 |
|
 |
Глобален модератор |
 |
|
Тези с оградени предмети в картинките, за които говориш, са си официални, направени от разработчиците и вградени в самите игри, ние само ги превеждаме.
|
|
 |
|
 |
stefan1995
|
Заглавие: Re: Набираме екип Публикувано на: 17 Юни 2014, 19:08 |
|
Регистриран на: 20 Апр 2010, 14:57 Мнения: 17 Изразил благодарност: 1 Получил благодарност: 0
|
Бих могъл да ви помогна с картинките, ако желаете!
|
|
 |
|
 |
didka222
|
Заглавие: Re: Набираме екип Публикувано на: 20 Юни 2014, 07:11 |
|
 |
Глобален модератор |
 |
|
Ако искаш да помагаш с картинки, пробвай тук: http://adventurersbg.info/translations/
|
|
 |
|
 |
|