Онлайн МИСТ

This text will be replaced


Историята на това култово предаване започва преди повече от десетилетие и през годините на своето съществуване оставя трайна следа върху неговите зрители.

Въпреки, че първият човек, на който споделя за бъдещото предаване не му дава големи шансове РОРО не се отказва от реализацията му. Самата идея за това уникално по рода си предаване е породена от любимия му жанр компютърни игри – куест и адвенчър, а името му от любимата му игра - МИСТ.

Какво представлява МИСТ? – на този въпрос разбира се най-точен отговор може да даде неговият автор, а той в едно интервю казва следното:

„Това е предаване за неокултурата - за всичко, свързано с Интернет, високите технологии, японската анимация, алтернативното кино, компютърните игри и всичко около тях.”

Предаването стартира в ефира на телевизия ММ като се излъчва всяка събота от 23:00 до 06:00, а след като пада от ефира им се завръща през 2004 в ново по-модерно студио в телевизията BBT този път всеки петък от 22:30 до 04:00 сутринта. Самото предаване е разделено на две части. В първата си част е шоуто МИСТ – където заедно с останалите водещи се представя буквално всичко свързано с неокултурата, Интернет, високите технологии, японската анимация, киното, игрите, музика и каквото се сетите още. Говори се за диджей културата и за партита, като предаването има собствен диджей, който се грижи за добрата атмосфера в студиото. Автентичното представяне на японската анимация на родния и език е още едно от уникалните неща, които трябва да се отбележат. Това, което се прави за първи път не само в България, но и по целия свят е втората част на предаването, а именно интерактивната нощна игра. В най-интересната част от предаването се играе някой куест или адвенчър, като главно действащо лице е зрителя, който по телефона направлява развитието на играта. В продължение на часове РОРО воден от верните зрители разгадават всевъзможни пъзели и загадки. След първата игра в ефира на предаването - Shivers 2 до края на МИСТ се изиграват над 30 заглавия от този жанр, като в България феновете му се увеличават многократно. Близо 2 години след завръщането си в BBT предаването излиза от ефир и повече не се връща, като многобройните му фенове и до ден днешен таят надежда, че отново ще видят РОРО в това култово предаване наречено – МИСТ.

Играни игри по ММ

Atlantis 2
Atlantis 3
Atlantis:The Lost Tales
Black Dahlia
Dracula 2:The Last Sanctuary
Dracula:Ressurection
Faust
Gabriel Knight 3
Lighthouse
Monkey Island 4
Morpheus
Myst
Real Myst
Myst 3
Pilgrim
Ring:Legend Of The Nibelungen
Riven
Road To Eldorado
Road To India
Sanitarium
Schizm
Shivers
Shivers 2
The Crystal Key
The Longest Journey
The Messenger
The Watchmaker
The X Files : The Game
Zork: Nemesis
Zork:Grand Inquzitor

Играни игри по BBT

Aura:Fate Of The Ages
The Black Mirror
Myst 4:Reveletion
Sentinel
Schizm 2: Chamelion
Sherlock Holmes
Still Life

Предавания