фев 07


Дойде ред за ново приключение. Този път интересно огледало ще ни отведе в паралелен свят, където трябва да помогнем на майка да открие малкото си момченце, отвлечено от зла вещица.


Българските субтитри достигат до нас благодарение на:

Превод и изображения: herairness
Тест и редакция: herairness
яну 02


Честита Нова Година и надяваме се успешна за всички!

Този път играта е една от най-дългоочакваните, но основните пречки са преодолени, останаха една две реплики, но ще се преглътнат. И така, време е вече да изиграем на български език и Lost Horizon 2. Дано се хареса и оправдае търпението ви.

Ще се включим към Фентън, който този път се впуска по следите на нацистки военнопрестъпници, за да помогне на агент от Мосад да уличи един от грабителите на антики по време на Втората световна война. Но не само патриотизма ги води по дълъг и опасен път през много континенти, и двамата героя са подтиквани от лични подбуди да достигнат крайната цел. Остава въпросът дали резултатът ще бъде очакваният!


Преводът е колективен и е дело на:
KaPToFf,
d3n14ka,
harry,
Gonzaldo,
xameleona89,
didka222,
tsetse
и др.


Ресурси: harry
Изображения, тест и редакция: didka222


ное 11
Здравейте, приятели!

Отново е 11 ноември и сайтът откъсва поредният лист от календара, но днешния лист отбелязва неговата 13 годишнина. Да му пожелаем още много по толкова и постоянни ревностни геймъри, както и добри адвенчър заглавия.

По стар обичай, на този ден винаги има подарък превод. Днес е последният, пети епизод от поредицата Life is Strange, игра която завладя сърцата на много играчи, въвличайки ги в драмата на група тийнейджъри, учещи в провинциално, малко по територия и брой население градче, но със силен заряд енергия в него.
Превод на 5 епизод: didka222
Ресурси: harry и purpleisdead
Тест и редакция: didka222
сеп 26


Приканени сме да помогнем за свалянето на семейно проклятие в тази втора част на поредицата Shadow Wolf Mysteries със заглавие Bane of the Family. За да бъде изпълнена мисията безпрепятствено, предлагаме превод на български език.

Превод: Avaddon и Rosered
Изображения, тест и редакция: Avaddon
сеп 03


В ролята на известен с успехите си детектив, сме повикани да помогнем на древния Орден на Червената шапчица да победят Кралицата на вълците и нейните мистични последователи.

Колективен превод:
turbo1991
galabi
stoqn24
Avaddon
kocakaBG34
и др.


Кът сцени:
Превод: didka222
Ресурси: banskidedo

Тест и редакция: galabi
Ресурси игра и изображения: didka222

Текстово помагало: galabi
Отиди на страница       >>  

Категории новини