май 04


Здравейте, един бърз и спонтанен превод на новата част от поредицата Съседи от Ада. Разпуснете малко делничното напрежение с неангажираща и развлекателна игра, в която поемаме ролята на Уди, човек не случил на добър съсед (или обратното).


Превод, тест и редакция: didka222
Ресурси: harryапр 12


Последният ни превод е на необикновеният, завладяващ, класически пойнт енд клик адвенчър, 2D изометрично визуализирана и рисувана среда в BEAUTIFUL DESOLATION, представена ни от THE BROTHERHOOD, студио независими разработчици от Южна Африка, автори на Stasis и CAYNE. Лично мен играта ме грабна още със самото заглавие, когато попаднах на нея в Кикстартер през началото на 2017 година и сега, след като я изиграх (няколко пъти) очакванията ми са повече от задоволени и смятам, че всеки смятащ се за адвенчър геймър, трябва да отметне това заглавие в списъкът си с изиграни игри. BEAUTIFUL DESOLATION следва интересна история, удоволствие е да летиш над красивите пустинни пейзажи със своят бъфало (който се ъпгрейдва и променя скоростта си на летене), а всяка новооткрита локация излъчва своя собствена красота. Пъзелите са последователни и логични, следват плавно, без усилие, което да те разсейва от разказа в самата игра, която сама по себе си е сюжетно ориентирана. Музиката и озвучението създават нужната атмосфера и те поглъщат така, че не усещаш как отлита времето, докато изследваш пост-апокалиптичния пейзаж на красиво опустошената планета Земя от бъдещето.
BEAUTIFUL DESOLATION скоро ще се появи с обновена страница в Steam, включвайки и български език като превод. Създателите, THE BROTHERHOOD, бяха особено мили и предложиха няколко безплатни ключа за Steam версията + ключ за екстра делукс съдържанието, което изисква базовата игра.
И така, който иска да играе в Steam BEAUTIFUL DESOLATION да вдигне бързо ръка, после моментално да я свали и да напише едно изречение в темата във Форума, за закъснелите ще има утешителна награда.

мар 28


Нека се присъединим към премеждията на братя Марк и Дон Лесли и тяхната спътничка Агнатът Пооп, които попадат незнайно къде или по-скоро кога и се опитват да намерят пътят обратно към своя дом, обхождайки на шир и длъж една опустошена и въпреки това красива земя.


Превод, тест и редакция: didka222
фев 07


Дойде ред за ново приключение. Този път интересно огледало ще ни отведе в паралелен свят, където трябва да помогнем на майка да открие малкото си момченце, отвлечено от зла вещица.


Българските субтитри достигат до нас благодарение на:

Превод и изображения: herairness
Тест и редакция: herairness
яну 02


Честита Нова Година и надяваме се успешна за всички!

Този път играта е една от най-дългоочакваните, но основните пречки са преодолени, останаха една две реплики, но ще се преглътнат. И така, време е вече да изиграем на български език и Lost Horizon 2. Дано се хареса и оправдае търпението ви.

Ще се включим към Фентън, който този път се впуска по следите на нацистки военнопрестъпници, за да помогне на агент от Мосад да уличи един от грабителите на антики по време на Втората световна война. Но не само патриотизма ги води по дълъг и опасен път през много континенти, и двамата героя са подтиквани от лични подбуди да достигнат крайната цел. Остава въпросът дали резултатът ще бъде очакваният!


Преводът е колективен и е дело на:
KaPToFf,
d3n14ka,
harry,
Gonzaldo,
xameleona89,
didka222,
tsetse
и др.


Ресурси: harry
Изображения, тест и редакция: didka222


Отиди на страница       >>  

Категории новини