сеп 26


Приканени сме да помогнем за свалянето на семейно проклятие в тази втора част на поредицата Shadow Wolf Mysteries със заглавие Bane of the Family. За да бъде изпълнена мисията безпрепятствено, предлагаме превод на български език.

Превод: Avaddon и Rosered
Изображения, тест и редакция: Avaddon
сеп 03


В ролята на известен с успехите си детектив, сме повикани да помогнем на древния Орден на Червената шапчица да победят Кралицата на вълците и нейните мистични последователи.

Колективен превод:
turbo1991
galabi
stoqn24
Avaddon
kocakaBG34
и др.


Кът сцени:
Превод: didka222
Ресурси: banskidedo

Тест и редакция: galabi
Ресурси игра и изображения: didka222

Текстово помагало: galabi
авг 08


Този път вниманието на Клоуи и Макс е изцяло съсредоточено върху разследването. Могат да спечелят нови приятели за своя отбор или да влошат отношенията си с някои персонажи още повече, решението е изцяло наше. Но с чужда помощ или без нея, усилията им да открият Рейчъл Амбър най-сетне ще се увенчаят с успех. Въпросът е колко задоволителен ще бъде той!


Приятна игра ви пожелават работилите по превода на този епизод -
Колективен превод:
didka222,
pprmz89,
Fr33style,
KaPToFf
и др
.

Тест и редакция: didka222
Ресурси: harry и purpleisdead
юли 27


Да разкрием историята на град, в който всички жители са превърнати в дървени кукли от зъл клоун, заедно на български език, благодарение на:


Превод, ресурси и изображения: herairness
Тест и редакция: Вера
юли 08


Kristian Fosh, или както сам се нарича Капитанът на екипът от Dreamfever, обяви че разработката на Jason The Greek е прекратена.

Играта спечели 10 573 британски лири от общо 600 дарителя по време на кампанията проведена в Кickstarter през 2014 година. Шест години по-късно, след като обявиха този месец, че разработката по играта е прекратена, на въпроса как ще се разплатят с дарителите, отговорът на „капитан Fosh“ е: Според мен, зависи как се гледа на проектите в Кикстартер – като на инвестиция в идея или покупка на продукт! (I think it depends how you look at kickstarter projects - investing in an idea, buying a product!)


Отиди на страница       >>  

Категории новини