дек 31


Здравейте и честита Нова Година!

Нека 2022 донесе много здраве и късмет на всички, както и много, и интересни приключенски игри. За празничния подарък, този път асистираха на добрия старец, двама сръчни помощници - Вера и Hellioob.
Техния труд ще ви отведе в малко градче, където трябва да оневиним свой приятел, лекар, който се бори за живота на своя син. Но колкото и съществена да е каузата, човек трудно може да победи неодушевен враг. Как ще завърши тази история може да проследите вече изцяло на български език.


Превод: Вера
Изображения и тест: Hellioob
Тест и редакция: Вера
дек 24


Весели празници на всички, нека посрещнем Коледа със съответната доза вълшебен дух, помагайки на едно момиче да открие майка си и да събере семейството си отново под елхата на Бъдни вечер.
Преводът на Christmas Stories: The Christmas Tree Forest е дело на двама елфи:


Превод: Avaddon и Rosered
Изображения, тест и редакция: Avaddon


дек 23


Потопете се в мобилния свят на остров Алмора, за да разрешите мистерията на кръга Даркосен. Какво кроят боговете и какви заплахи Ви очакват, ще разберете в това hack-and-slash RPG, направено изцяло от един човек в продължение на 9 години!

Авторът на тази статия се свърза с уважаемия полски създател Грегор Борковски и двамата чудесно се сработиха, за да преведат и тази игра на български език. По мое мнение, текстът и сюжетът са малко тромави, но играта и действието са красиви, интензивни и силно си заслужава да се опита. Пък и много малко мобилни игри предоставят такова качество и силно усещане за екшън!

За тези, които не искат и да помирисват повече Диабло (по една или друга причина), скромно Ви препоръчвам тази игра - която е напълно безплатна в App Store и Google Play!

И се пазете от големите буболечки - хапят здраво...

Сайт на автора - [линк]
[Публикувано от blademaster83]

ное 29


Мечтаете ли за космически приключения? Естествено, кой не мечтае - това е като да не искате да дишате, нали?? Е, тогава имам чудесна новина за всички: космическото приключение Silent Sector от чешките разработчици Rake in Grass. Те са големи веселяци с чудесни и още по-забавни игри. Авторът на тази статия имаше удоволствието да се свърже с тях и да има възможността да преведе играта им на нашенски. Но за какво става дума в нея?

Вие влизате в ролята на един никой, който бързо-бързо става все по-голяма пешка в космическата игра между всевъзможни групировки (гневни култисти, строги империалисти, дръзки бунтовници, независими търговци, хипита, пътешественици, пирати и кубове(?!)), всяка от които се бори за пълна власт над Тихия сектор. Застанете на нечия страна, застанете на много страни или се борете сами за себе си, следвайки собствената си история и сюжет. Важното е, че приключения бол!

Можете да ги намерите на тяхната Steam страница, където редовно пускат намаления.

Желая на всички страхотна игра!
[Публикувано от blademaster83]

Игра от друг жанр, преводът на която не може да да бъде свалян от нашия сайт. Всеки желаещ да си я закупи, трябва да използва линкът към Steam страницата по-горе.


ное 11


Честито поредно порастване на сайта, вече сме на цели 14 години.

Този път дежурната торта изненада ще ни отправи към омагьосано царство, за да поемем своята неугледна участ. Но пътят ни непрестанно е възпрепятстван от зла вещица на име Варга. Какво ще намерим в края на това приключение, собственият си край или началото на нов живот?

Играйте Queen's Tales: The Beast and the Nightingale на български език благодарение на:

Превод, изображения, тест и редакция: didka222
Отиди на страница       >>  

Категории новини