юни 18


Департаментът на мъртвите откри нов клон на своята туристическа агенция в България. Ще можем пак да пребродим страната на мъртвите с агент Калавера, но този път освен демонът Глотис ще ни придружават и много интересни и забавни коментари от създателите на играта.

Над този колективен български превод на играта работиха:

didka222
Hellioob
KaPToFf
и др
.

юни 12

Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit

(by Fr33style)
май 25


Отново сме с Огюст Дюпен, но този път не в неговата роля, а рамо до рамо с него разследваме случай. Повикани сме в Голдстоун - малко градче тормозено от множество отвличания и тайна банда убийци, наричаща се Орденът на Гарвана.

Разследването ще водим на български език благодарение на:

Превод: Avaddon и Rosered
Изображения: Hellioob и Avaddon
Тест и редакция: Avaddonмай 10


След дълго преследване на неизвестното в Ловци на тайни, Elephant games ни повеждат отново в света на паранормалното с първа част от новата си поредица Призрачни досиета.
В първи епизод - Бродещият призрак – трябва да помогнем на себе си да избегнем неминуема смърт. Имаме точно 3 дни за това и времето тик-така неумолимо. Трябва да открием историята на нещастната девойка подмамила ни неумишлено в този капан и да съберем две сродни души.

Цялото дело можем да изградим на лесноразбираем за нас български език, благодарение на:

Превод: Avaddon и Rosered
Изображения, тест и редакция: Avaddon
мар 05


Присъединяваме се към Червената шапчица, безгрижно щастливо дете, добронамерено и готово да се отзове на всеки изпаднал в затруднение. Нека заедно с нея съберем продуктите необходими за пирог, който да бъде изпечен за старата й баба и да й помогнем да я изненада за рождения й ден.
Това пътешествие е много по-удобно и занимателно на български език.


Превод, изображения, тест и редакция: didka222
Ресурси: harry
Отиди на страница       >>  

Категории новини