юли 27


Да разкрием историята на град, в който всички жители са превърнати в дървени кукли от зъл клоун, заедно на български език, благодарение на:


Превод, ресурси и изображения: herairness
Тест и редакция: Вера
юли 08


Kristian Fosh, или както сам се нарича Капитанът на екипът от Dreamfever, обяви че разработката на Jason The Greek е прекратена.

Играта спечели 10 573 британски лири от общо 600 дарителя по време на кампанията проведена в Кickstarter през 2014 година. Шест години по-късно, след като обявиха този месец, че разработката по играта е прекратена, на въпроса как ще се разплатят с дарителите, отговорът на „капитан Fosh“ е: Според мен, зависи как се гледа на проектите в Кикстартер – като на инвестиция в идея или покупка на продукт! (I think it depends how you look at kickstarter projects - investing in an idea, buying a product!)


юли 05


Този път имаме възможност да проследим драмата на наглед щастливо семейство и да помогнем да се избавят от проклятието, което тегне поколения наред над цялата фамилия, заради неволна грешка на един от благодетелите за местното население.


Превод, тест и редакция: herairness
Изображения: didka222
юни 24


София отново има нужда от нашата помощ, докато се бори с препятствията, преминавайки през тайнствени земи, за да намери мястото на което я очаква Кралицата на феите. При нея тя се надява да открие отговор на въпроса, къде са изчезнали всички останали.


Заслуга играта да бъде играна на родният ни език имат:

Превод: Вера
Тест и редакция: herairness
Ресурси: ndrazorx
Текстово помагало: Вера
юни 12


Връщаме се обратно в Аркадия Бей, след драмата покрай Кейт Марш. Макс като че ли вижда модел, свързващ тревогите на Кейт по някакъв начин с изчезването на Рейчъл Амбър. Двете с Клоуи се заемат със сериозно разследване на всяка улика, до която могат да се доберат, а с уменията на Макс това не е кой знае какъв проблем. Но, не е ясно дали тези умения няма изведнъж да спрат да работят или пък още по-добре, да еволюират по някакъв начин!

Докъде могат да стигнат незабелязани от никой друг две тийнейджърки? Ще имаме частичен отговор на този въпрос изигравайки 3 част от сезона.

Колективен превод:
didka222,
KaPToFf
и др.

Тест и редакция: didka222

Ресурси: harry и purpleisdeadОтиди на страница       >>  

Категории новини