ное 11
Здравейте, приятели!

Отново е 11 ноември и сайтът откъсва поредният лист от календара, но днешния лист отбелязва неговата 13 годишнина. Да му пожелаем още много по толкова и постоянни ревностни геймъри, както и добри адвенчър заглавия.

По стар обичай, на този ден винаги има подарък превод. Днес е последният, пети епизод от поредицата Life is Strange, игра която завладя сърцата на много играчи, въвличайки ги в драмата на група тийнейджъри, учещи в провинциално, малко по територия и брой население градче, но със силен заряд енергия в него.
Превод на 5 епизод: didka222
Ресурси: harry и purpleisdead
Тест и редакция: didka222
сеп 26


Приканени сме да помогнем за свалянето на семейно проклятие в тази втора част на поредицата Shadow Wolf Mysteries със заглавие Bane of the Family. За да бъде изпълнена мисията безпрепятствено, предлагаме превод на български език.

Превод: Avaddon и Rosered
Изображения, тест и редакция: Avaddon
сеп 03


В ролята на известен с успехите си детектив, сме повикани да помогнем на древния Орден на Червената шапчица да победят Кралицата на вълците и нейните мистични последователи.

Колективен превод:
turbo1991
galabi
stoqn24
Avaddon
kocakaBG34
и др.


Кът сцени:
Превод: didka222
Ресурси: banskidedo

Тест и редакция: galabi
Ресурси игра и изображения: didka222

Текстово помагало: galabi
авг 08


Този път вниманието на Клоуи и Макс е изцяло съсредоточено върху разследването. Могат да спечелят нови приятели за своя отбор или да влошат отношенията си с някои персонажи още повече, решението е изцяло наше. Но с чужда помощ или без нея, усилията им да открият Рейчъл Амбър най-сетне ще се увенчаят с успех. Въпросът е колко задоволителен ще бъде той!


Приятна игра ви пожелават работилите по превода на този епизод -
Колективен превод:
didka222,
pprmz89,
Fr33style,
KaPToFf
и др
.

Тест и редакция: didka222
Ресурси: harry и purpleisdead
юли 27


Да разкрием историята на град, в който всички жители са превърнати в дървени кукли от зъл клоун, заедно на български език, благодарение на:


Превод, ресурси и изображения: herairness
Тест и редакция: Вера
Отиди на страница       >>  

Категории новини