авг 03


Озоваваме се в наглед мирно и спокойно градче, за да разследваме евентуалното самоубийство на тукашната шивачка Нина, съпруга на градския лекар. Когато се опитваме да влезем в ателието, напрежението ескалира, кукли дебнат отвсякъде и атакуват всеки, който им се изпречи на пътя. Ще успеем ли да разрешим загадката и да върнем благоденствието и мирът в това малко градче?
Тайните на тази следваща част от поредицата са дешифрирани на български език благодарение на:


Превод, изображения, тест и редакция: didka222
юни 29


Силвия Филър се обръща към нас за помощ, след като полицията се чувства безпомощна да разбере кой е убил брат й. Фамилното имение на рода Филър е претъпкано с призраци на предци! Какво ги е довело отново в нашия свят и какво би ги успокоило? Всички въпроси водят към мистериозна книга, която някакво дребно човече е решено да притежава.

Играта е вече на български благодарение на:

Превод: Вера
Изображения и тест: Hellioob
Тест и редакция: Вера
май 04


Здравейте, един бърз и спонтанен превод на новата част от поредицата Съседи от Ада. Разпуснете малко делничното напрежение с неангажираща и развлекателна игра, в която поемаме ролята на Уди, човек не случил на добър съсед (или обратното).


Превод, тест и редакция: didka222
Ресурси: harryапр 12


Последният ни превод е на необикновеният, завладяващ, класически пойнт енд клик адвенчър, 2D изометрично визуализирана и рисувана среда в BEAUTIFUL DESOLATION, представена ни от THE BROTHERHOOD, студио независими разработчици от Южна Африка, автори на Stasis и CAYNE. Лично мен играта ме грабна още със самото заглавие, когато попаднах на нея в Кикстартер през началото на 2017 година и сега, след като я изиграх (няколко пъти) очакванията ми са повече от задоволени и смятам, че всеки смятащ се за адвенчър геймър, трябва да отметне това заглавие в списъкът си с изиграни игри. BEAUTIFUL DESOLATION следва интересна история, удоволствие е да летиш над красивите пустинни пейзажи със своят бъфало (който се ъпгрейдва и променя скоростта си на летене), а всяка новооткрита локация излъчва своя собствена красота. Пъзелите са последователни и логични, следват плавно, без усилие, което да те разсейва от разказа в самата игра, която сама по себе си е сюжетно ориентирана. Музиката и озвучението създават нужната атмосфера и те поглъщат така, че не усещаш как отлита времето, докато изследваш пост-апокалиптичния пейзаж на красиво опустошената планета Земя от бъдещето.
BEAUTIFUL DESOLATION скоро ще се появи с обновена страница в Steam, включвайки и български език като превод. Създателите, THE BROTHERHOOD, бяха особено мили и предложиха няколко безплатни ключа за Steam версията + ключ за екстра делукс съдържанието, което изисква базовата игра.
И така, който иска да играе в Steam BEAUTIFUL DESOLATION да вдигне бързо ръка, после моментално да я свали и да напише едно изречение в темата във Форума, за закъснелите ще има утешителна награда.

мар 28


Нека се присъединим към премеждията на братя Марк и Дон Лесли и тяхната спътничка Агнатът Пооп, които попадат незнайно къде или по-скоро кога и се опитват да намерят пътят обратно към своя дом, обхождайки на шир и длъж една опустошена и въпреки това красива земя.


Превод, тест и редакция: didka222
Отиди на страница       >>  

Категории новини