юни 03

Адвенчър новини

 Новини  didka222  Коментари: 1
Black Mirror III на E3Поздравявайки колегите си от Adventure-Treff с десетгодишнината, представителите на dtp вплели в текста на поздравителното съобщение, че премиерата на Black Mirror 3 ще се състои на тазгодишното изложение на Е3, което ще се проведе от 15 до 17 юни в Лос Анджелис. Изложението е съвсем скоро, така че най-нетърпеливите няма да чакат още дълго за подробности около разработването на проекта.

Възможност за заявка на Nancy Drew: Trail of the Twister - Special EditionHer Interactvie съобщава, че поръчките за Nancy Drew: Trail of the Twister вече са отворени. Всеки, който си поръча опакована версия до 16 юни ще получи не само играта, но и Special Edition, в който ще открие ексклузивно съдържание (на фирмата) и допълнителни награди. Освен това, ще имате предимството да получите играта на 16 юни, докато, ако само искате да я свалите по електронен път или да си я закупите от обикновен магазин, ще можете да го направите чак на 29 юни.Night Train - нов проектПореден проект, който ще ни отведе в свят на сънищата, фантазии и размишления. Какво се е случило с Ана в миналото, какво я чака в бъдеще? Отговорите трябва да се търсят в нощния експрес, който в детството и минава всяка нощ близо до нейния дом, оглушавайки околността със силната си сирена.
Night Train ще бъде нещо средно между адвенчър и интерактивен роман, играта ще бъде украсена с приятна музика, създадена от самия разработчик. Ще можем да видим как точно са преплетени жанровете на 11 юни, когато ще се появи демонстрационна версия. Появяването на готовата игра е предвидено също не толкова далеч, за месец юли. Засега можете да посетите страницата на проекта, да погледнете трейлъра и снимките, както и да чуете музиката. Плановете на автора са, това да бъде първи епизод от поредица наречена The Things That Haunt Us.

Игра от света на The Trader of StorieМарек Рудовски даде повече подробности за мини-flash-адвенчъра от света на The Trader of Stories, който той разработва съвместно с Pastel Games. Нещата са се получили дори по-добре, отколкото той очаквал, продължителността на играта излязла по-дълга от планираното. Bell's Heart (това е работното име на проекта) ще се състои от 40, а не от първоначално планираните 20 локации. Графичната част при разработката е приключила напълно, остава малка част от програмирането и събирането на елементите, с което се занимава Pastel Games, затова цялостната оценка дадена от Рудовски е 90% изпълнен проект. Обещавайки да продължава да ни държи в течение на процеса, Марек предлага засега да се задоволим с няколко скици.

Само за фенове на LostИзглежда, че краят на най-популярния в историята на телевизията сериал Lost (Изгубени), знаят не само неговите фенове, но и тези, за които е останал безинтересен. В чест на събитието Kotaku.com фантазират на тема "Какъв щеше да бъде края на играта Lost, ако беше създадена от LucasArts през 1987 година?". Псевдо снимките от този измислен куест напомнят за играта пусната именно през тази 1987 година от компанията - Maniac Mansion, а хуморът, разбира се, ще бъде оценен само от тези, които познават сериала в детайли.


Категории новини