юни 24

Ще играем "L.A. Noire" и на компютъра !

 Новини  4140140  Коментари: 0


Феновете на игрите за персонален компютър бяха чути от компанията «Rockstar Games» и създателя на известната в цял свят поредица «GTA» днес обяви, че тази есен предстои издаване на компютърна версия на мрачната детективска драма LA Noir. Играта се разработва от Rockstar Leeds съвместно със студио «Team Bondi» и е криминален трилър за Америка от края на '40-те години на миналия век.
В стремително развиващия се мегаполис процъфтява корупцията, наркобизнеса и не минава ден без да е извършен обир или убийство. Главният герой Коул Фелпс е детектив от полицията на Лос Анджелис честно служещ на закона, непрестанно водещ борба с престъпността пуснала корени дори и сред редиците на колегите му. Палежи, рекет, жестоки убийства, заговори — разплитайки кълбото от злодеяния, педантичния полицай постепенно ще разкрие най-ревностно пазените тайни скрити в криминалния Град на ангелите…
В играта ще бъде използвана 3D(обемна) графика и най-новата технология за лицева анимация, благодарение на която всички виртуални персонажи ще притежават удивително богата мимика. Общувайки с всеки един от тях ще можем да наблюдаваме широка гама от емоции, което несъмнено ще помогне много в търсенето на истината.
Играта предлага увлекателен и разнообразен геймплей: участие в престрелки, боеве и гонитби, а също така търсене на улики, разпити на заподозрени и беседи със свидетели. За да се достигнеш до истината в града, където всеки крие нещо, ще се наложи да бъдеш много настойчив и внимателен към всяка дреболия.
Играта ще поддържа клавиатура и геймпад и ще се разпространява както цифрово, така и в печатно издание. От пускането и в продажба за Xbox 360 и PlayStation 3 през миналия месец, до сега играта има продадени повече от 4 милиона копия в целия свят, като проекта е най-продаваната нова видеоигра за цялата история на Великобритания. Както казах в началото, представянето на компютърната версия се очаква през тази есен, а ако желаете да научите повече за играта вижте представянето и в нашия каталог или посетете сайта на играта.

Категории новини