фев 28

Седмични новини

 Новини  4140140  Коментари: 0
Нова илюстрация от Syberia 3Френският издател Microïds току-що издаде първата част от серията "Syberia" за Macintosh системи. Играта вече може да бъде закупенa на цена малко под $ 15 в Mac App-Store. По този повод се появи още една работна скица от бъдещата "Syberia 3", която в момента е в разработка. Новата илюстрация е добавена в нашата галерия.


Обявена е датата на Ether OneНезависимото студио White Paper Games, което успешно събра за своята пъзел-игра Ether One, необходимото количество гласове в Steam Greenlight, съобщи, че играта ще се появи на 25 март. В Ether One ви поверяват ролята на Възстановителя (Restorer) - човек, загубил загубил личността си, когото изпращат в разума на психично болни хора, за да възстанови заплетените им спомени. Получавайки задачата да "поправи мозъка" на клиентка с име Джейн (Jean), главният герой се отправя в дълбините на подсъзнанието й, където ще му се наложи да решава ребуси, работейки с артефактите от нейната памет, за да върне психичното здраве на момичето.
Трейлър от The Walking Dead: Season 2 – Episode 2Компанията Telltale Games публикува трейлър от втория епизод на сезон две на игровия сериал The Walking Dead, който ще излезе под името A House Divided.Появата на A House Divided се очаква в началото на март.


Очакваното допълнение към "хорър"-а Outlast ще се появи през април за PC и PS4Това анонсира студиото Red Barrels посредством своя официален уебсайт. В новото DLC с име Whistleblower (Осведомител) историята ще се води от името на инженера-програмист Waylon Park, работeщ по контракт на корпорацията Murkoff. Именно този човек в началото на играта Outlast изпраща съобщение на журналистите по целия свят, включително и на главния герой Майлс. Развитието на историята в DLC-то разказва за нещата, които се случват преди и след събитията от оригиналния Outlast, разследвайки събитията довели до сюжета на първата игра и разкривайки последната глава от историята за психиатричната клиника Mount Massive.


Категории новини