авг 16

Блиц новини

 Новини  didka222  Коментари: 0
Perils of Man – трейлърНезависимото студио IF Games, работещи съвместно с бившия дизайнер на LucasArts Bill Tiller върху играта Perils of Man представиха трейлър специално за Gamescom 2014. Играта ни запознава с малката Ана, която открива пазената в тайна семейна машина на времето и решава да потърси баща си, престъпен учен, който изчезва безследно докато тя е още невръстно дете. Първа част от играта е пусната, но единствено за iPad.Задруга на книга на ненаписани историиKING Art Games обявиха надпревара. Тяхното предложение е да си създадем задруга на Книгата на ненаписани истории и да я споделим във Фейсбук, после нашите приятели да я споделят с други, колкото по-голяма задруга, толкова по-голям шанс да спечелим наградата. Също така показаха нови снимки на Gamescom от предстоящата част на техните ненаписани приказки, който е любопитен да разгледа обновената галерия на The Book of Unwritten Tales 2, любима специално за мен поредица.

Rime с нов трейлър
Tequila Works също не останаха назад и представиха нов трейлър за изложението в Кьолн за тяхната игра Rime.Obduction – едно от най-чаканите заглавияCyan Worlds показаха нови снимки от Obduction. Също така е интересно и филмчето, в което виждаме не само игровия свят, но и взаимодействието с предмет, докато се търсят в него скрити тайни.Gabriel Knight: 20th Anniversary": нови снимки и трейлърPhoenix Online Studios споделиха клип от юбилейния римейк Gabriel Knight: Sins of the Fathers, както и цял набор нови снимки. За жалост, все още не е определена крайна дата за появата на играта.Малко подробности за Fire
Daedalic Entertainment представи първия трейлър за предстоящата им игра Fire. Играта ще има промяна и в интерфейса, ще бъде обикновен с един клик, като флаш игрите от типа Samorost.Обещава ни се да има и смяна между ден и нощ: това ще промени не само вида на локацията, но и поведението на местната фауна. Обявено беше също, че играта е предвидена да излезе в последното тримесечие на тази година.

Детектив Кейз и неговия помощник Бот се притичват на помощ
Португалската компания Nerd Monkeys пусна в края на миналата година хумористичното си криминале Detective Case and Clown Bot in: Murder in the Hotel Lisbon. В хотел Лисабон се случва нещо странно. Дошлият на място полицай Гарсия открива труп на мъж. Съдейки по уликите, той се е самоубил като се е пробол четиринадесет пъти с нож в гърба. Нещата нещо не съвпадат и Гарсия решава да се обърне към своя приятел детектив Кейз и неговия помощник Бот.Анимационно приключение с не особено детски хумор, стилизирано под формата на сериал, изпълнено в ниска резолюция, подплатено със специални мини игри като въпросник, при които трябва да съобразим кой да разпита заподозрения, детектива или робота, какви въпроси да бъдат зададени и какви улики да се използват към тях. Готова е и новата част от сериала Inspector Zé e Robot Palhaço em: Praxe do Gangue das Capas Negras, в която група професори молят детектив Кейз да открие изчезнал студент първокурсник. За съжаление тази част от играта е все още само на португалски.


Категории новини