яну 02

Честита Нова 2017 Година

 Новини  didka222  Коментари: 2


Честита Нова 2017 Година на всички! Нека ви донесе много щастливи моменти и бонус време, така необходимо за игри. Тази година няма да започнем с превод, а с подаръци! По-точно два, отново предоставени от дългогодишния приятел на сайта Петко (outoftouch) от outofsteam. Игрите са две: едната Life is Strange и петте части, а другата е Guacamelee! Super Turbo Championship Edition, малко по-различен жанр, но все пак подарък.Този път ще излезем от обичайната рамка и ще дадем първата игра според заслуги, не на случаен принцип.
А заслужилият в случая избрахме да бъде electroneon, който преведе (и то страхотно) почти цялата The A.B.C. Murders, чиито превод много скоро ще се появи на сайта. За втората игра лайквайте новината на страницата ни във Фейсбук, за да имате шанс да я спечелите.
Отминалата година не беше от най-плодовитите за малкото ни приключенско общество, но един от всички се отличи с особена активност и това е Avaddon (той не получи наградата, защото вече го приемаме като част от екипа), който с ентусиазъм се захваща за всичко каквото му попадне. Пожелаваме си да има повече такива като него и като цяло по-активни потребители, те са фактора движещ сайта. Силви (xameleona89) също живна към края на годината, за което му благодарим.
Друг също активен е Милен (Maniakus), който редовно играе на живо, независимо от броя на зрителите.
Верни през годините ни остават също Иво (Predator), Роси (Aleks), banskidedo (който предпочита анонимността), Петко (OutOfTouch), Божидар (tsolovvvv), Пламен (пламъчето), Bobkata и още много, които не проявяват видима активност, но ни посещават редовно.
Благодарим и на все още невидимо активните хора от екипа: Явор (purpleisdead), който се е заел с ресурсите на игрите, Алекс (HeBuguM), който поддържа сайта, Ади (herairness), която вади по някоя игра от време на време и ndrazorx, който никога не се отказва от нас.

До много нови срещи!


Категории новини