яну 07

Снежни забавления

 На български език  didka222  Коментари: 0


Падна сняг и повечето се свряхме на топло и уютно пред компютрите и какво да прави човек тогава, освен да играе! Като ще играе, защо пък да не е нещо на български? Хмм... а дали има нещо ново? Точно така, има и то не само едно, не две, а цели три.
За феновете на скрити предмети предлагаме готовите вече колективни преводи на Dark Tales: Edgar Allan Poe - The Black Cat и Christmasville.
За тези, на които цветовете им идват в повече, могат да се потопят в кошмарите на Between Me and the Night. Във файла на този пач има добавен архив и за стийм версията.Над преводът на Dark Tales: Edgar Allan Poe - The Black Cat се потрудиха колективно (по реда на заслуги):
Avaddon
KaiaTH
strangesubstance
tiparnik

Изображения, тест и редакция: Avaddon


Въвлечени сме в приключението на инспектор Дюпен! Марк Дейвис обявява съпругата си Сара за изчезнала и на нашите плещи ляга отговорността да бъдат разрешени загадките водещи до нейното откриване! Следваме по петите една черна котка, незнайно защо опитваща се да ни помогне да разберем кой е виновника за изчезването на Сара.

Christmasville е отново колективно дело (по ред на заслуги):
rozi4ka80
Avaddon
xameleona89

Изображения, тест и редакция: Avaddon

Дядо Коледа липсва и празниците са обречени! Влизаме в ролята на частен детектив Артър Найт и ни се пада честта да разгадаем мистерията. Следите ни отвеждат до Крисмасвил, градче пълно с услужливи жители като отвратителния снежен човек, северният елен и един елф, без които няма да успеем да решим случая от който зависи празничното настроение навсякъде по Земята!

Between Me and the Night преведоха безстрашните колективисти (по реда на заслуги):
vikichka.9229
b_l_u_e
purpleisdead
electroneon

Ресурси: purpleisdead
Тест и редакция: xameleona89


Нашият герой, безименен червенокос младеж, изследва околностите с летящата къща, в която живее, решава пъзели, за да се добере до нови локации и подобрява уменията си. Всичко това му е особено полезно нощно време, когато легне да спи и се изправя пред ужасните кошмари превзели дълбините на съзнанието му.Категории новини