фев 03

Обявена Syberia: The World Before

 Новини  didka222  Коментари: 0
Microids и Benoit Sokal официално обявиха Syberia: The World Before, нова част от приключението Syberia. Все още няма съобщена дата на излизане и платформи."Две години след излизането на последния епизод, разбираме, че феновете са любопитни каква ще е следващата стъпка от приключението на така обичаната Кейт Уокър." казва вице-президентът на Microids Елиът Грасиано в прес публикация. "Играта вече е в процес на разработка и се радваме, че отново ще работим с уникалната вселена на Benoit Sokal. Това приключение ще предложи на феновете шанс да научат повече за нашата героиня и да се потопят в атмосферата на първите игри."

Авторът на сериите Syberia и артистичен директор Benoit Sokal добавя "Днес съм изключително щастлив, че мога да продължа приключението на Кейт и да споделя това отново с екипа на Microids. Надявам се да дадем на феновете история с атмосфера като предишните игри, с повече автоматизация, пъзели и различни герои. Нямам търпение да споделя повече от моя свят с вас."

Със заглавие Syberia: The World Before, този епизод ще ни покани още веднъж да последваме приключенията на Кейт Уокър с нови разследвания. Ще ни разходи из нови континенти и времеви периоди до трагедии от двадесети век.

Играта вече е в процес на разработка от 24 месеца. Преоткрийте сценарий, пълен с мистерии, поезия и емоции. Приключение, основано на пътешествия и експедиции, интересни механизми, снежни пейзажи, аутоматони и разбира се, фантастични рисунки от Benoit Sokal.

Допълнителна информация като дата на излизане, платформи и снимки ще бъде разкрита "скоро".

Източник

[Публикувано от Fr33style]

Категории новини