апр 12

Steam ключове за BEAUTIFUL DESOLATION предоставени от THE BROTHERHOOD

 Новини  didka222  Коментари: 0


Последният ни превод е на необикновеният, завладяващ, класически пойнт енд клик адвенчър, 2D изометрично визуализирана и рисувана среда в BEAUTIFUL DESOLATION, представена ни от THE BROTHERHOOD, студио независими разработчици от Южна Африка, автори на Stasis и CAYNE. Лично мен играта ме грабна още със самото заглавие, когато попаднах на нея в Кикстартер през началото на 2017 година и сега, след като я изиграх (няколко пъти) очакванията ми са повече от задоволени и смятам, че всеки смятащ се за адвенчър геймър, трябва да отметне това заглавие в списъкът си с изиграни игри. BEAUTIFUL DESOLATION следва интересна история, удоволствие е да летиш над красивите пустинни пейзажи със своят бъфало (който се ъпгрейдва и променя скоростта си на летене), а всяка новооткрита локация излъчва своя собствена красота. Пъзелите са последователни и логични, следват плавно, без усилие, което да те разсейва от разказа в самата игра, която сама по себе си е сюжетно ориентирана. Музиката и озвучението създават нужната атмосфера и те поглъщат така, че не усещаш как отлита времето, докато изследваш пост-апокалиптичния пейзаж на красиво опустошената планета Земя от бъдещето.
BEAUTIFUL DESOLATION скоро ще се появи с обновена страница в Steam, включвайки и български език като превод. Създателите, THE BROTHERHOOD, бяха особено мили и предложиха няколко безплатни ключа за Steam версията + ключ за екстра делукс съдържанието, което изисква базовата игра.
И така, който иска да играе в Steam BEAUTIFUL DESOLATION да вдигне бързо ръка, после моментално да я свали и да напише едно изречение в темата във Форума, за закъснелите ще има утешителна награда.

Категории новини